en temizi c20let + f20 $anzıman swapi :)
Printable View
en temizi c20let + f20 $anzıman swapi :)
kuki bide satıp başka bi araba alıp ona yapmayı düşünsene...
kardeş uygun bişi düşünürsen
t2 turbo charger 300ytl (ben tdo4 subaru impreza turbosu aldım küçük ama 1.2 yi çok rahat basıyo 3000 devirdede doluyo sana kalmış nekadar çok hp okadar büyük )
splinter yada passat intercoolu 100 ytl
headers 250 ytl
downpipe 60lık düz boru 350 ytl
ara borular 150 ytl
blow 150 ytl ( monza u fiyata bulursun daha kalitelileri daha pahalı)
boost gage 50 ytl ( autometer tervihen ve psi taksimatlı)
safc 2 350 ytl ( 2 olması lazım biri daha ucuz ama 1000 lik olarak ayar yapılıyo 2 de 500 lük devirler halinde yapılıyo)
büyük enjektör 200 ytl (opeli tam bilmemekle beraber ben 206 gti lerinkini bukadara aldım)
toplam 1900 + - 100 felan oynar
eğer kendin anlıyosan işcilik en fazla 500 tutar ama herşeyi usta yapsın dersen ozaman 1000 ytlden az almazlar
bu setupla çok güzel bi hp elde edersin ama pistonsuz çok basmak sana extra birde motor yaptırmak anlamına gelir
bu arada şanzumana ne yapılacak anlamadım ?
fakat aracına turbo alırken aracının doldurabileceği bir turbo al yani aracına uygun turbo k03 tür sen gidipte t4 alma örneğin buna dikkat et
ne alıcaz ki emre ya ? burayı biliosun herkeste bi vtec , 106 hastalığı.onlardan alıp yapmakta var üstelik bulabiliceğim ürün yelpazesi de benimkine göre kat kat fazla ama ne farklılığın olucak ki ? bilmiorum kafam darmaduman oldu zaten.şimdi aklımın bi tarafı 4 milyar ver buna yap dio bi tarafı da hiç uğraşma üstüne 4 milyar koy s13 al. amann biz nie istanbulda falan yaşamıoz ki ya annamadım gitti.sabah sabah kafam bozuldu
üzerine 4000ytl koyup bilmediğin bir arabaya giriceksin..hazır bunun herşeyini biliyorken süpriz arabası yapmak daha keyifli sanırım..stock motorla ufak barlar basarak keyfili keyifli çuflarsın..sonrasında durumunu ayarladığında piston,kol vb girip büyük turbo, yeni işletim sistemi ile durumu değiştirirsin..tabi benim fikrim..benim vaktim olsa uğraşmayı tercih ederim..
kardeş s13 alırsan sanayiden dışarı çıkamazsın eğer motoru bitikse istanbulda ankarada felan kullanan arkadaşlar bazen parça sıkıntısı çekiyolar ki denizlide hem parça hemde usta sıkıntısı çekmen kuvvetli ihtimal kkk k03 passatlardan çıkan bi turbo ama senin işini görmez t4 de olmaz kkk k16 sana uygun olıcaktır
Elektronik Blow Off Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=hAK6GbJ5pLs :D