Ya o değilde burada yaptırın felan demişsiniz. Türkiye'de ismi meşhur olan bir eksozcuda boru yaptırmak felan hiç ama hiç ucuz değilki. Hatta yurtdışından gelen sistemler ile neredeyse aynı fiyata geliyor. Abarttılar bence bu işi.
Printable View
Ya o değilde burada yaptırın felan demişsiniz. Türkiye'de ismi meşhur olan bir eksozcuda boru yaptırmak felan hiç ama hiç ucuz değilki. Hatta yurtdışından gelen sistemler ile neredeyse aynı fiyata geliyor. Abarttılar bence bu işi.
walla İskender çok ucuz mu değil ama yapılan işe bakarsanız bence sonuna kadar parasının hakkını veriyor.. bnm arabamda 50cm mesafede 2 adet 90 derecelik dönüş var, işçiliği görünce aldığı para az bile geliyor insana.. sakın kimse yanlış anlamasın bu param çok falan manasında da değil..
Miltek turbo back olunca onun içinde katalizörde oluyor genelde. Ayrıca distribütör firmanın kar marjı yüksek gelmiş olabilir. Ben 1500TL'den daha ucuza İngiltere'den aracıma komple CatBack sistem getirttim. Eksozcuya bile gitmedim kendimiz söktük taktık. :) 1500 TL bence çok para. Susturucuların fiyatını çıkınca geriye gene muazzam bir meblağ kalıyor.
milltek egzoz buraya kargoyla falan getirmek direk çarpı 2 katı egzozun fiyatının hiç gerek yok mini için konuşuorum tabi buda 3400 tl falan yapıyor
Peki scirocco ile polo gti in downpipe ve kat iptalleri aynimidir sizce?mantiken ayni olmali ama kesin bileniniz varmi?
Polo gti alıcam kısmetse ıskenderde komple egzos vs yaptırdıgım azaman arac garantıden cıkarmı cut outlu bır sıstemde?
Sekil olarak ayni ama dediginiz gibi boy farki olabilir...
turbo araçlarda back pressure olmaz :)
ama yeni nesi araçlarda egzoz yada direk down pipe kullanımı perf düşüklügüne sebep oluyor...
düz ve son susturucu yani Mİltek işinizi fazlasıyla görür...
gti a varex takan varmı ya ?
warex e gerek oldugunu dusunmuyorum zaten polo gti asırı bı ses olmuyo sıze onerım downpıpe orta susturucu ıptalı sonada supersprınt unıversal cıftagızlı rahatsız edıcı bı sesı kesınlıkle oluyo performans olarakda gayet tadmınkar olur
sen benim araca gel kanka :D alev bile atarız :D