bende aynı kişiyi tavsiye edecektim. kesinlikle bilen biri acısından oraya git kolay gelsin gecmiş olsun
Printable View
Teşekürler ederim beyler hafta sonu sanayiye gideceğim aracın duruma göre yazarım tekrar.
motora suyu koyarken tam ağzına kadar doldurmuşsunuz galiba oda tahliye yapmış gibi geldi bana . ok işaretini geçirmeyerek denermisiniz acaba ?
Bende kullanmistim bertone turbo.. Cok su koymussun ortadaki birlesim yerini gecmemesi lazım suyun.. Bence fazla koydugun icin fazlaligi kapaktan atiyor aracın..
Metin umarım ciddi bir sorun yoktur, en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle
Dün akşam sanayi yolunun tutum radyatör kapağı bozukmuş orginal ile değiştirince düzeldi 30 tl ile kurtulduk onun harici bi sıkıntısı yokmuş şükür.
hadi geçmiş olsun;)
geçmis olsun.
Gecmis olsun
conta yakma sorunu bence.
suyu kapak atmış ne contası :D adamı korkutuyosunuz bide yüreğine inecek :D
Arkadaşlar size kısa bi bilgide benden yedek su deposunu en ust sevıyesıne kadar su doldurun kabınn en ust sevıyesıne sıfır olsun su.not: arac motoru soguk olursa daha ıyı sonuc alabılırsınız.motor sıcak olursada alınır ama motor sogukken daha garanti. Bu opellerde motor ust kapagınn en sagında bujılere gıden soket gıbı baglantı war onu cıkart ve marsa bas arac calısmayacak halıyle burada yedek su deposundakı su hafıften yada sıddetlı yukarı dogru yukselecek bu durum varsa kesın conta yakmıstır ve egzostan yada buharlasıp gıdıordur arıza ılerlememıstir. eger yukselme yoksa suda bı hareket yoksa sıkıntı yoktur. Basıma geldı paylasmak ıstedım. iyi gunler