evt gtc turbo da su an pipercross filtre kiti komple egzoz76mm düz ve yazılım bulunmakta. bunların üzerine intercooler ve benzin pompası düşünüyorum siz ne dersiniz?
evt gtc turbo da su an pipercross filtre kiti komple egzoz76mm düz ve yazılım bulunmakta. bunların üzerine intercooler ve benzin pompası düşünüyorum siz ne dersiniz?
intercoller water spray kesmiyormuki intercoller direk değişio?
Birde benzin pompası yetiştirmiyormu değiştiriorsun?
Yada yni yazılım yükseltmesi yapacaksın bunlar yetişmiceği kesindemi değişio?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
konuyu aşırı besleme kısmına açsaydın keşke. sohbet kısmına değil.
Failure is not an option.
Tam olarak istediğini yazarsan arkadaslarda bende daha iii yardımcı olabiliriz bildiğimiz kadarıyla...pompa yetiştirmiyormu???yüksek basınçtan dolayı stock intercoller sgutamıyo sıcak havamı basıyosun içeri...????
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Başka bir forumda da sormuştun,aracının üzerindekilere göre hiç gerek yok demiştim... Aracındaki benzin pompası 280 290 hplere kadar sorun cıkarmaz .. Intercooler da matah bir performans artışı sağlamaz bence gereksiz modlar senin için.
Mustafa senin aracında şu anda pompayı değiştirmene hiç gerek yok. Ekstra bi şeyler yapmak istiyorsan intercooler olabilir(çok artış bekleme hp olarak), ya da artık biraz daha büyük turbo setupına geçebilirsin. Mapten memnun olduğunu duydum![]()
Motor z16let orijinalde 180hp şu anda komple eksoztla dyno da 220-230hpleri rahat görebilir. Daha fazlası için stock turbosu verimli olmayacaktır.
mustafa merhaba senin açık hava filtre kitini görmek isterim bnde 5kp opel astra 2.0 turbo cosmo var. Bende bişiler yapmak istiyorum suan araç stok halde ilk hava filtresiyle baslayp chip+ egzost la devam etmek istiyorum. Bu hava filtreleri üzerine cok konu okudum maflarda sıkıntılara sorun acıyor ayrıca turbo arızalarına kadar sıkıntılar cıkartabılıyor dıye paylasımlar okudum.
1. Senın boyle bı sıkıntın oldumu?
2. hava fıltrenın resımı elınde varsa gonderebılırmısn?
3.Sen catback egzost yaptırmıssn onunla ılgılı vıdeo felan varmı?
zahmet olmassa surrander00@hotmail.com 'a gndererek benımle paylasırsan cok sevınırım ıyı aksamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)