swap a falan hiç girme..üstündekiyle aynen devam...özgün anlatımış saten...ama b>d oluyor onuda unutmamak lasım...:D
Printable View
swap a falan hiç girme..üstündekiyle aynen devam...özgün anlatımış saten...ama b>d oluyor onuda unutmamak lasım...:D
yaa düzgün yapılırsa D de büyük olur B den tamama Bütün B leri geçemez belki ama Baya bi B üzer K üzer yani :)
slave: yatak sorunu pompa ve hondadan almana gerek yok yatakları çok güzel yatak şirketlerivar Dnin tek sorunun işter B gibi K gibi kaliteli olmamasıdır o yatağın
zc turbolamış biri olarak tavsiye ederim abisi b16 larkadar masraf etmeden iyi güçler alabilirsin tabi kaliteli malzeme kullanarak. eger yavaş yavaş yapacaksan. yatak takımı kol piston enjektör beyin blockguard ve gömlek alman bu motor için cok salıklı olur ve ilerde istedigin güçlere cıkarsın. ben debriyaj dışında bu motorda hiç sıkıntı yaşamadım. baskı ve balata yüksek güçlerde cok önemli. motor ne üretirse üretsin senin onu yere iii iletmen lazım bunuda unutmasan ii edersin...
si tip konusunda zaten önde. Ama Integranın orjinal sıkıştırması 9 ve sağlıklı stock bir motorda 10psi de 200+ de alınabilir. Aslında bu sonucu biz de merak ediyoruz, çünkü bir tane hazırlamakytayız. Hedefimiz 10psi de 220+ gibi. Muhtemel rakiplerimiz de İzmirden stock s2000 (AHK :) ) ve yüklü type-R (EFE :) ) EFE sanırım 240hp lerde. Bakalım, sonucu hep beraber göreceğiz inşallah. Ben torka güveniyorum şahsen, bir de kilo avantajına. :icon_tup:
acl yatak takımı pek sewimli değil esasında eagle larda sewimli değil ben ailk makinamda almıştım 30 küsür bilnden sonra söktüm haqyır bişi yoktu ama Usa de çin forged i die dalga gewçiyorlar darton alırsan evet güzel şeylere el atmış olabilirsin :) debriyajda ben f1 yada exedy i pek tavsiye etmiyorum artık soft tune arabalar hariç byin olayında kendibeynimi kulllanamam dersen AEm olabilie çok geniş kapsamlı olur ve ileriye yönelik olur
hocam kendinde söylemişsin yatak sorununun olduğunu buna çok dikkat etmen gerekiyo zc lerin en çok sorun çıkartan malzemesi bu parçalar onun haricinde sportinger nickli arkadaş si turbo sunu yeni sattı ona danışabilirsin malzemeleri yurtdışı sitelerden getirmen yurtiçinden almandan yarı yarıya ucuza malolucaktır zaten neler yapman gerektiğini arkadaşlar bi güzel açıklamışlar amerikada defalarca kez turbolanmış bi araç olduğundan (benim 106 gti gibi parça aramak felan....) hiç bi sorunla karşılaşmıcağını düşünüyorum
swap işine bulaşıyım deme çünki dünya para ayırman gerekiyo b16 bulıyım desen nerden baksan 5k çıkarman gerekiyo gözden sonra birde turbo oooooo bi 5k daha tabi sana kalmış tamamen projende başarılar dilerim
evet haklısn yurtdışı olayını biraz araştırmam lazım parça sorunu olucağını çok zannetmiyorum ama iyisini almak istiyorum mümkün olduğunca