Hobi amaçlı stres giderebileceğimiz bir turbo şahin düşünüyoruz 130-140 hp civarı bütçeyi çok fazla aşmadan en kolay nasıl üstesinden gelebiliriz ?
Hobi amaçlı stres giderebileceğimiz bir turbo şahin düşünüyoruz 130-140 hp civarı bütçeyi çok fazla aşmadan en kolay nasıl üstesinden gelebiliriz ?
O fiyatlara cok zor hemde araba dahileli yuzu duzgun birsey zaten 6 7 bin tl. Turboyla bitmiyor fren yürüyen aksamda gerekecek. 8 9 u araca ayirirsaniz olur. Cok yapildi daha once. Kendi kollari fazlasiyla yetiyor. Forged pistonla toparlarsaniz saglam olur
Ekstra kızıl yataklar
Yag pompasi benzin pompasi iyilestirme
t3 t4 turbo
transit intercooler
Turbo manifold komple 60 lik egzoz ve sona warez tarzi bir egzoz.
Okadar para harciyorum verim almak istiyorum dersen tipo enjeksiyon ve ms yapilir ve istedigin gucler cikar hatta fazlasi
Yada bunlarla ugrasmayip miofiori,3.18is,m20b20/23/25 motoru atilirsa hem daha sikintisiz hemde hizli araciniz olur tatmin eder.
Isletme olayıni halletmek lazim
Ayrintili bilgi icin Drft nickli uyeye msj atabilirsin..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Düzgün bir turbo araç yapayım derseniz 5000TL'nin üzerine çıkmanız gerekir. 5000TL atmosferik için yeterli bir rakam diff. kaynağıyla o da çok eğlenceli olur. Ya da M44B18 stock haliyle çok daha değişik işler çıkarabilir.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
O fiyatlara bu piyasada düzgün şahin bile vermiyorlar artık.Ya kaportası güzel bir 131 falan bulursunuz yada 124.(Geçen gün arkadaşım 6000 e 131 sattı.) Bütçeyi arttırmanızı öneririm.Araç dahil 14-15 civarını çok rahat bulur.Custom yapılacak işlerde fiyat çok değişken.Bunu da göz önünde bulundurmanızı öneririm.
1.6 205 gti pistonu pistonlar + gömlek çaktırma Vs. 1000-1500 arası çıkma turbo 500 tl ( ben ducatu turbosu aldım çıkma 1 seneden fazla hala tık yok) Daha büyük beyinli bir tüp sistemi eskinin üzerine kuracak 500 gibi intercol fiorino panele denk geliyor 200 tl incik boncuk 1000 tl harcasan.
Ben 1.2 barda rodaj bitince ince ayar yapmadan dynoda 153 HP aldım. Aynı speclerde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)