:):)185 ps lik 1.4 tfsi varmiki tek turbo :)
Printable View
tork limitöre giriyor araç sakın buji, bobin ıvır zıvır değiştirmeyin
power shop herkese aynı şeyi söylüyor
arkadaşımın arabada değiştirmediğimiz şey kalmadı hala sorun devam ediyordu,
orjinal filtre sistemini taktık, turbo basıncı 1,7 den 1,55 lere düştü sorun kesildi
Minik dediginiz icin a1 zannettim. Zaten 255 yapabilecek baska bir tfsi var mi? Gerci onun da saglam bir egim bulmasi lazim :)
Hem onda da tek turbo var, bide SC:)
Audi Turkiye > Modeller > A1 > Dış Görünüm
bu hızı çevreyolunun neresinde görmüştünüz Erhan hatırlıyor musun?
Bu arada stock olarak düzde 240km/h yi rahat görüyor. Hafif eğim olursa 250km/h yi de görüyor.
yazılım sonrası DSG ile manuel TSI aynı gücü yola verebiliyor mu yoksa manuel 1 adım önde mi?
bu arada ilk sorumu es geçtin galiba Erhancım :)
enka donusuydu yokus vardı biraz...
manuel ve dsg olarak cok fazla ayrım yapmaya gerek yok. yukarıda arkadasın bahsettigi tork limitoru dsg limitoru değil zaten. motorun tork limitoru.. tamamen yazılımsal bir durum. DSG ile manueli kıyaslarsakta, artık cok bi farkı kalmadı istenildiginde dsg ye de yazılım yapabildigimiz için aynı gucu verdirebilyioruz :)
Eğer km si biraz varsa zinciri kontrol ettirmeni öneririm.. ***** uzama yapıyor yaygın bi arıza.. yoksa revonun setledigi timing ile knock up limitin çakışacağını zannetmiyorum..
Araç 60binde motor 30 bin. Benden önceki sahibi piston kırmış garantiden motor sıfırlanmış. Egzoz stock ve kn panel filtre var. Şöyle bi video çektim araç 3 kişi ve bagaj dolu hafif yokuş yukarı Çocuk olduğu için çok basamıyorum : DSG D modunda 3-4 vites 3.vites bitene kadar dip gaz :
dsg gt tacho - Car Videos on StreetFire
Gene DSG D de 4-5 vites ve yarım gaz, aynı yol ve yük :
gt tacho - Car Videos on StreetFire
Bu gidiş revolu stock egzoz ve filtreli gt için normalmidir. 100-200 arası 320d ve 3.0d x5 ile boşken bastığımda yaklaşık 3 boy kadar önde oluyorum.
184 luk veya 177 lik 3.20 d ye 100 -200 arası 3 boy yapabiliyorsan bence iyi. aracın görüntüleri net olarak fikir oluşturmuyor. hem yokuş var hem de 3 kişi diyorsun. en güzeli uygun bir yer bulup sport modda 0-100 veya 150, 200 artık ne kadar basabiliyosan basmak ve videoya çekmek. benim kendi aracımla çektigim 0-200 videosu var. aracım çok iyi giden bir araç değil, ama kötü de gitmiyomus. (gt si olan ve bu işlerden anlayan bir arkadaş kullandı, kendi soyledi:D). o video ile karşılaştırarak aracın performansını kontrol edebilirsin.
0-100 senin aracında daha iyi ama 100 den itibaren hızlanmada aşırı fark olmayacağı için kafanda bişeyler oluşabilir.
Evet en doğrusu öyle yapmak olacak. Zaten şuna 2 boy öbürüne 3 direk atarız gibi bir durumum iddiam yok. Arac potansiyelini sağlıklı bir şekilde yere aktarsın yeterli benim için. Onu aktarabiliyormuyuz emin değilim bu yüzden yazdım zaten. Bilgi verip yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim.
sürekli iyi benzin almaya dikkat et o zaman ,şu an en kolay ı bu gözüküyor.yada timming ini biraz düşür,eğer sizin araçlarda timming ayarı yapılıyorsa.
Benim arac duzde cok zorlayip beklersen ancak 230 goruyo. Ben sana soylemistim gitniyo benimki diye.:D
Bide 210+ ps yeter demissin o surat icin ama 19 sn de 65-200 yapmasi icin yetmez bence.
O arac eğer ucurumdan dusmuyosa o videoda:D 240 ps den asagi olmamasi lazim.
Zaten s2000 le videosuda var koprunun ustunden cekilmis. S2000 zor gecmis.
http://www.techturkey.com/forum/gene...cco-sorun.html
böyle bi sorunla karşılaşmıştım peki budamı tork limitörün devreye girmesi?