abi süper fikirde kasa ve temizlik bakımdan bu kadar temizini bulamam inan ki gelip görsen vti motoru koyasın gelırr :D işin sakası bı yana zoru basarmak abi vti herkez yurutuyo zaten benim oyle bi iddam yok sadece 1.4le oynamak istiyorumm
Printable View
vtec enjektoru yetmiyor bilgin olsun.komp. olctur saglıklı cıkarsa kendin parca toplayarak yap derim 0.5 barda keyif alırsın alıcagın hp. ye de takılma.iyi ayarla alınıcak tork vs. yürürün seni tatmin eder.kilo olarak hafif oldugundan hp az gelebilir ama giderin farklı olur.asırı beslemenin guzelligide bence o ;)
bu kit 1750 ise ben bedavaya vermişim rc 550 cc, edelbrock manifolt, garret gt2871 turbo, ıntercooler, bujiler vs vs.... hepsini 1750 tl ye verdim yaz bası
kalın conta kulanırsan pek bişi olmuyo stok motora 0.6 1300 131 ler basıyo hiç bişide olmuyo araçlara işi bilen birisi yaparsa sorun olmaz biz pistonsuz 131 yaptık 0.6 basıyoduk çokda güzel oluyodu kkk16 yada küçük bi turbo olursa dağa güzel olur çünkü 1.4 pistonları küçük beselmez kkk16 süper oluyo 1.3 1.4 motorla hemde çabuk