.........................
Printable View
.........................
Alıntı:
NOS SamuraY Nickli Üyeden Alıntı
bunun için yardımcı olmaya calısıyorlar işte:rolleyes:
.....................
bu konuda bir maliyet çıkarabilir misiniz? benimde aklımda var bişeyler.yaza inşallah...
Maliyet sormanın bir mantığı yok size 5bin dolarlık parçada çıkarabiliriz 50bin dolarlıkta..Parayla doğru orantıda güç elde edilir.. Kendi bütçenizi sunun size daha çok yardımcı olalım
Alıntı:
gRkm Nickli Üyeden Alıntı
5-6 bin dolara güzel bi Corsa cıkar bence..
5 6bin dolara ne alabilir bakalım hesaplayalımAlıntı:
3bin dolar zaten forged kollara gidecek
2.el temiz 0.7 0.8 basacak turbo 600 - 700dolarda o olsun
250dolara intercoolerımız + 100 dolar pipingler
1milyara headers hariç komple egzozumuz
1milyar manifoldumuz
oldu sana zaten 5000dolar para.. daha gereken çok $ey var
bujisi enjektörü standalone u yağ soğutucusu frenleri debriyajı aksları v.s.
en a$ağı 12 13bin dolar temiz bir i$ ve sağlıklı güç için .. EN AZ . biraz acı ama gerçek.
görkeme katılıyorum
max. 10000ytl.Alıntı:
açıkçası bu işe girişmek için bir kenara 20milyar gibi rakam ayırmak gerekir. Eğer elinizdeki 10milyarı kullanıp bu i$e giri$irseniz sonuç genellikle hayal kırıklığı olur.. Onun dı$ında bir i$i tam yapmak var birde yarım yamalak yapıp yürümesini beklemek var. Gittiği yere kadar , dayandığı yere kadar mantığıyla olmamak için ya biraz daha para biriktirmenizi yada bu i$ten vazgeçmenizi öneriyorum..Alıntı:
JOCCO Nickli Üyeden Alıntı
:soru:Alıntı:
Turbo ok gibi tamam....1 milyara ne alıorsun egzoz??manifold 1 milyar Jun'danmı sipariş edioruz bunları..Forgedler'de 1500$ kollarla beraber..bu fiyatlar biraz ucuk geldi bana???12 13'bin dolardan bahsediyoruz..COrsa'da 9'bin$ etti 22 bin$ bi subaru alırız o fiyata..Kataloglardan bilgilere bakarsak bi STİ kanat almaya kalksak 3000$ ama gel gelelim 1YTL'ye boyanmışı gelior
Neyse artık ben kendi imkanlarımla yapıcam artık..
Herkeze teşekkürler...
Orhun..
subaru alabilirsin ama kendi yarattığın ve sevdiğin bi arabanın yürümesinden bahsediliyor burada....:)Alıntı:
Alıntı:
tunERkan Nickli Üyeden Alıntı
bende ondan bahsediyorum ama gel gelelim fiyat bi subaru fiyatına gelior.Bu turbo işi beni sıktı...Neyse ben artık konusmuyorum bu konuda...
Saygılar...
Orhun
seri üretim civic pistonları 600$ kolları 400$ ee kaldıki bu civic amerikada sürüsüne bereket senolmayanbişiyle uğraşıyorsun 1500 dolar bence gayet iyi
Konuş yaw kimse seni burda dövmeye yada bilmişlik taslamıyor dostum şöle diyim benim arabayı aldığımdan beri harcadığım para subaruda alırdı ewoda :D yanlarındangeçmeyi tercih etttim kesinlikle memnunum :DAlıntı:
ama şöyle birşey düşün ucuz etin yahnisi iyimi olur :soru:
Yok soğudum walla yapmıcam turbo falan boğazına kadar yüklicem turbo takmıcam inat ettim:)Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Yaw ozi senin arabaya harcadığın parayı bilioruz canım SCT buluşmalarında falan gördük emeği masrafı ve Garage GT videolarında :cool: Sana ve senin gibilerine saygım sonsuz..
neyse benim sorucağım bişey yok artık..
Saygılar..
orhun:heyoo:
olmasın ztn sorucan bişi insanların burnundan getirdin ahjahahahaha ne dedin ne yapmaya çalıştın belli bikere arabanın parası + modifiye parası şu arabayı alıyorum die bi mantık yok o zaman yapmıcaksın ki yani ayrıyetten 1 milyara jun dan mı egzoz yaptıroyosun demişsin yok öle bi imkanımız keşke olsada insanlar 5 milyar verir yine yaptırır sen egzoz monifoldunu fln 100 milyona fln mı yaptırıcanı sanıyodun nese allah kolaylık versin allah yardımcınız olsun ne diyelim
3000 ytl forged kol için aşırı değil mi?
bencede ya??