|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
bugün iskender usta ile görüştüm 206 gti için headers, komple düz boru ve son susturucu için 2000 tl dedi ve aracın 1 hafta kalması lazım dedi. %7 güç artışı alırız dedi. fiyat ve güç artışı hakkında yorumlarınıza ve farklı bir sistem önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
%7 yaklasık 10 beygırden bahsedıyorlar atmosferık bır arac ıcın buyuk bır rakam.
cok bılmıslık taslamak ıstemıyorum ama hem fıyat yuksek hem vaad edılen gun gercekcı degıl. ayrıca bıldıgım kadarıyla gti headersları fazlasıyla yeterlı gelıyor araca. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
pekii olması gerekn fiyat nedir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
headrs orj kalsa daha iii bnce komple egzost ve megan racing son susturucuyu 1000 tl ye hallederis istersen aklında bulnsn
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
schumiden aldığımız tavsiyeler doğrultusunda yavaştan girişelim modifiyeye dedim
o ilk olarak headersten başla demişti o yüzden komple yaptırmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
siz bilirsiniz ama dedgm gbi egzost konusunda yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
ille de yürütücem ben bu 206 gtı ı dıyorsanız murat nickli arkadaşın konusunu okuyup bilgi rica edin derim en fazla
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
headers olarak 206 rc headers ı takılabilir egzos içinse izmirden gökhan abiyle irtibata geçilebilir 2000 tl çok uçuk bir rakam kesinlikle o paralara egzos falan yaptırmayın
__________________________________ Yıl 1937. Atatürk çok hasta, doktorlar "gitmeniz intihar" diyorlar ama O "hayır" diyor; "halkın morali bozulur bugün kutlamalar olacak." |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
o para kesinlikle verilmez bence.. 2bin e ne 10hp ler alınır
rc emmesi+kelebeği(telliye çevirilmesi lazım) ve sanayi tipi düz boru ile 10hp den fazlasını rahat alırsınız. http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post2731479 bu konuyada bakablrsnz arkadaşla anlaşırsanız nokta parçalar ama yalnız ayarlı kasnak lazım artı olarak.. yada bende egzantrk var biyerden kasnak bulabilirsen o paranın yarısına o gücü yine rahat alırsın
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 02-11-2011 19:42. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
2000 tl mi. O paraya neler yapılır neler. Fiyat çok fazla. O paraya Peugeot servisinden komple sıfır 206RC eksoz manifoldu ve vites tertibatı bile getirilir. Ebay'deki ucuz headerlardan alıp sonuna düz boru koymak çok çok çok daha ucuza gelir. Ondan sonra egzantrik emme manifoldu gibi işlemler ile 160 hp civarında makinayı tadında bırakırsın. Sonrasi için çok para lazım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Rc emmesi al egzostu yapma
headersi ucuzlardan hallet potsuz egzost borusununda haziri var en sonada freeflow bise olsun iste ama hks bile taksan 2000 tl ye ulasamazsin +bi hafta araba yaticak ama soylede bisey var iskender ustanin yaptigi is gercekten cok guzel 10 hp alamazsin belki ama verimin artacagi kesin
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ben komple egsoza 600 lıra verdım.sonucta kıvrımlar aynı ebat farklı
forumdan bır arkadasımız yaptı benım egsozu |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
sadece filtreli 206 gti a 60lık boru buyuk gelirmi?
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
arkadaslar filtre.egsoz ve yazılım olan 206 gti kaclık boru uygun olur?
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
headers dahıl degıl
60 lık boru uygundur bence. ben xs te 51 lık kullanıyorum |