|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VTC 40
|
araçta honda civic 1.6 ies için kutu içi simota filtre short ram toda ince conta dc headers magnex son susturucu bulunuyor. aynı speclerde serp dynoda bundan 6 ay önce aracı yeni aldığım zamanki dyno verimi aşağıda ekledim. ![]() daha sonra yoğun bir bakım işlemlerim oldu, buji, o2 sensörleri, baskı balata, zincir vs. komple eksoz sistemini yeniledim ve aracın şuanki son durumu yine aynı speclerle paşaoğlu dynodaki verileride aşağıda ekledim. tabloda yine 6 ay önceki bakıma yeni başladığım halide mevcut. ![]() sonuç olarak vtc 40 ı 140kw dan 161kw ya çıkarmış bulunuyorum. bundan sonra yapabileceğim bakım ve modlar için, sırasıyla tavsiyelerinizi bekliyorum. saygı değer arkadaşlara saygılar... __________________________________ VTC 40 Son Düzenleyen canozcan; 08-11-2011 15:53. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
Maşallah abi güzel bir artış var
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: VTC 40
|
aldığımdan beri yaptıgım tek modifikasyon eksoz sistemini düzeltmek oldu. gerisi full bakım.. __________________________________ VTC 40 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sen Ona Bakarsan Oda Her zaman Sana Bakar
Maşallah Aracınıza Allah Kaza Bela Vermesin
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CupRa
|
Kpro
70 boru çek 76 son koy rbc kelebek conta jdm veya toda n2 egzantrik __________________________________ ---BTU cupra---
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:24 ::::

lakin bakımlarla birkaç iyileştirme ile 36 hp alınırmı ? çok ciddi bir artış..