|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
arkadaşlar yatak alcam.yetkili servisle konuştum yatakların renklerinin olduğunu söylediler ama şu an motorumuzu henüz daha açma evresine gelmediğim için ne renk alacağımı bilmiyorum
ayrıca servisin verdiği fiyatlar ana yataklar için 138tl kol yatakları için 96tl. oem yatakmı tercih etmeliyim yoksa acl race serisi gibi yataklaramı yönelmeliyim sizce? not:12.2cr olacak ve egzantrik olarakta ph5 düşünüyorum. itb vs vs de yapcaz. ayrıca banyolu yatak nedir kaplamalı yatak nedir? acl de race serisi mesela 2 tip yatak var.fiyatları 2 kat oynuyor kendi arasında.bunlar nedir? şimdiden teşekkür ederim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Focus
|
oem her zaman iyidir bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 207
|
oem yataklar banyoludur...servisten alıcaksın fiyatlarıda aynen odur...renk falan yok yataklarda neresinden sallamış anlamadım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Banyosuzlar cenabet olanlar
şaka bi yana Oem almanı öneririm yataklarda standart ölçü al zaten rektefiyeci yataklarını ayarlar __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
oem alcam büyük ihtimal zaten. kaplamalı acl race series yataklar 1000tl tutuyo. eee banyolu ne ![]() bu arada servisin yatakları getirmesi 1 ayı rahat bulurmuş. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
1 aya 106 getirirler sen projeye başlarken haber ver ben yardımcı olurum sana burda servisin elinde var Son Düzenleyen alpergti; 28-11-2011 20:42. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
ama şu banyolu konusuna cevap alamadım hala.ortasındaki kanaldan ötürümü banyolu deniyor yoksa üzerinde püskürtmeyle yapılmış bi tabakamı var nedir? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() glyco falan var ama fantazi yapmaya grek varmı bilmen ![]() subap konusunda peki? servistenmi alayım onlarıda? çünkü 8emme 8 egzoz toplam 1050tl. 307 nin subaplarıda 1100tl. yedek parçacıdan alınan mala güvenilirmi o setup ta peki? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Sibop değişimi neden ki kapakcın baksa temizlese orjinal sibopların bu setup için sorun yaratmaz sanırım.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
307 nin daha büyük olduğu için tercih edeyim dedim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bu yazdığın paraların yarısına komple 307 kapağı bulursun. Ki bence onada gerek yok kapağında soru yoksa hiç siboplarını söktürme bile gaydlar falan sorunsuzsa. Kapağını portlarını usta ellerde polishlet falan yeterli olur bence double yay sapkamı koy kapat pipercams misgibi olur.
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
kapağı açınca görcez ne var ne yok. PPR da işlenecek kapak aksilik olmazsa. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kaan iyidir adamlığı yeter. Ki siboplar konusunda kaan da yardımcı olur yada yönlendirir seni. Bence amerikanın tekrar keşfi değil direk güç alacağın şeyler iyidir bu ara egzantrikler güzel seçim newmanlar
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
şimdi başlarım projeye aslında ama hem kendimi maddi olarak sıkıştırmak istemiyorum hemde kışın arabasız kalmak prolem. daha kapak contası seçimim olcak.bakalım onu ne yapcam. ![]() nwmanlar fiyat olarak gayet hesaplı. değerleride güzel.şehir içi kullanımda biraz yoracak ama napalım Son Düzenleyen brkkksln; 28-11-2011 22:35. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
acl le bzm arabaların yatakları varmı ? yok diye biliyorum ben
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
var kardeşim.burdan bakabilirsin.
Peugeto 1.6 16V Big End bearing set DLC Coated Race series Peugeot 1.6 16V Main bearing set DLC Coated Race series |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
peugeot sport ürünlerinden sonra bedava fiyatları bilmeyen bakmasın tavsiye etmem
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»