|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Selamlar
98 Model korando var şuanda arac bana geldiğinden beri tekleme gibi çekiş düşüklügü var 3.2 6 sılındır mercedes motorlu bi arac aracın benzın fıltresını degıstırdık(hıc degısmemıs sımsıyahdı) benzın pompası değişti(kapkara olmuştu) akışmetre bozuk dedıler akışmetre değişti bobinler ve bujı kabloları teste sokuldu sıkıntı yok dendi enjektorler sokuldu tıkanıklık varmıs temızlendı ayarlandı sıkıntı yok takabılırsınız dendı bujıler degıstı ve hala dıp gaz yaptıgında araba devırlenmek ıstemıyor hızlanmıyor koskoca 3.2 motor 1.4 gibi gidiyor bunu yaparkende ufak ufak teklemeler hissediyorum. ne yapmam lazım bu durumu çözmem için yardım edersenız sevınırım aracta lpg yok __________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
sıkıştırmalarını ölçtünüzmü birde yanlış buji takılmış olabilir map sensörü yada tps arızalı olabilir
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Sikistirmalar normal tps makinaya baglatildiginda gozukur diye dusunuyorum ama cikmiyor ben egzantrk sensorunden suphelenmeye basladim yanlis buji kullanimi bna sebep olurmu hic aklma gelmemisti bu arada akismetresi degisti arabada map sensoru varmi bilmiyorum
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |