|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2006 CiviC Sedan Vtec II
|
Aracımızı düşürüyoruz, görünüşte bir takım modifiyeler yapıyoruz ancak; sıra egzosta gelince birkaç kere düşünüyoruz, acaba Ailemle bir yere giderken çevrilirde aracımı bağlatır mıyım vs.. diye..
Sesi kumandayla kapatma özelliği olan Vertex veya benzeri ürünler sesi kolay kapatma yöntemi sunsalarda sanıyorum ses yeteri kadar kapanmıyor, hadi kapandı pahalı bir çözüm.. Silencerli bir şey düşünsem işimi belki görürüm, hatta sesi de minimize ederim ancak; memur amcalar yinede bağlarız derler mi ? Önceki arabamda silencerli egzost vardı, çevirmede silencer yoktu, bağlamak istediler, sesi kapatabileceğimi söyleyince kapatırsan bırakırız dediler, bende 2 dakikada silencerı takarak bağlatmadan geçmiştim ![]() Bu egzost konusunda fikirleriniz nedir, ne yapmak lazım , hiç takmamak dışında ![]() Sevgiler __________________________________ Şükrü Balcı
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben oem type-r son susturucu kullanıyorum cok eylenceli ve vtec2 de performanstan ödun vermeden sessiz sedasız geziyosun cok üst devirlerdeki cırlamayı saymazsak
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bilgi için teşekkürler,
Sizdeki silencerli ve yuvarlak tip mi ? __________________________________ Şükrü Balcı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yok yaa bıldıgın çift çıkış oem typer son susturucu
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ciğerli tdi
|
yakın bir arkadasımın vtec2 sinde de vardı typer son susturucusu.. gercekten güzel sukru abi, tavsiye ederim
__________________________________ sıkıntı yok, o da bizim aracımız ![]() öteki mi? o da bizim diğeride bizim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Orçun ben çift çıkış istemiyorum
__________________________________ Şükrü Balcı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 07 S60R
|
Çift çıkış istemiyorsan s2000 oem son susturucuda olur
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Teşekkürler araştırayım S2000 oem olanı
__________________________________ Şükrü Balcı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Bilgisi olanlardan ricam şu ürün nasıldır, silencer taktığımda sesi %70-80 oranında kesebilir miyim ? Birde sesi tok mudur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1 __________________________________ Şükrü Balcı
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: PeugeoT&WanteD
|
__________________________________ Dünya kadar malın olacağına , fındık kadar turbon olsun
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |