|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ies
|
16ies turbo taksak 120 hd kaca cikar?
Yada baska ucuz yollu ne yapa bilirim? Ben bi integraya yetismek istiyorum alaykonusu oldum nolur yardim edin Bende sadece hava filitresi egzoz var ( bu iş fena hastalikmis daha 2aydir ilgileniyom fena heycanliyim . . )Yanlis konustuysam acemiligime verin ![]() Neolur tavsiyede bulunun |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: RS 172
|
sıkıntı dünyasına hoşgeldiniz
turbo filan uğraşmayın hiç, eğer varsa paranız turbo ya harcamaktansa sohc vtec yapabilirsiniz aracınızı, hem atmosferikte motoru kırma riskiniz az olur hemde güzel bi setupla yüksek devir çevirip aracınızdan daha fazla zevk alabilirsiniz.. şahsi düşüncem
__________________________________ ||| Renault Sport '93 Eg4 EX - AHD90 '00 Clio RS - BS348 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Sen Bence Bütçe belirt Yapılacak çok şey var Nekadar bütçe ayırabıleceksin bu işe ne kadarlık bir güç istiyorsun Daha önce örnekleri vardı ZZ ies vardı turbolu forumu birz kurcalarsan turbolu ies i ve geçtiği arabaları göreceksin.
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
sohc vtec yapma dırek turbo cak 0.6 bar felan 180 hp felan işini görür
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: RS 172
|
turbo her zaman fazla güçtür tabi ama stock motorda kırma riski yüksek değilmidir?
__________________________________ ||| Renault Sport '93 Eg4 EX - AHD90 '00 Clio RS - BS348 |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Turbo yap direk bence 6 lira yada maximum 7 lira gider noktasına virgülüne kadar. 200 210 hp civarı alirsin
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
önce den hiç açılmamış motora turbo için sadece yağ pompasını modifiyesi yapmak yetiyor ZZ turbo ies de öyle yapmıştı makine hayvan gibi gidiyordu hiç bir şey de olmadı...
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
vay vay vayy besle kargayı oysun gözünü
kardeş kaç kere söyledim ya satıcan vtec alıcan yada turbo 0.6 üflicen entemizinden yada en bilindik hdrs düz boru hafifletmek içinde üç beş hareket yapıcaksın gittiği kadar olucak artık. ama sen tesisattan vaz gecemiyosun bagajda 1 adam daha oturtuyosun
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
turbo ies yapıp integrayla denemek saçma olur rakiplerin daha üst sınıfları olur
zz ies in kimlrle denediği ortada ![]() biraz bakım ufak tefek işlemlerle integraya yetişebilirsin diye tahmin ediyorum paradan haber ver
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
atmosverık atmosverik ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
valla bende şu anda kendime yapıyorum dartonlu setup çok keyifli olacagına eminim bence yapacaksan tam yap gazladıgında karşılıgını almış ol
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() Seni gecicem diye 2araba degistim 3te hondaci oldum gene olmadi. Ama yapicam olacak
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Zz ies anladigim kadaiyla baya masraf edilmis. Hazr kitler varahibindendede satiliyo 3000 lira gibi bitiremezmiyiz isi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
3000 Liraya bitecegini hiç sanmıyorum.
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
1500 - 2000 liraya satanlar var ama tabi suda var niye satiyolar? ?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
paran varsa üfle hızlansın, paran yoksa dehle yol alsın
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu