|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
aracımızda 0.3 mm conta kullanıcaz bikaç kişiye danıştım kimisi hararet sıkıntısı çekmemek için mugen termostat +fan müşürü al diyor kimiside oem termostat ve fan müşürü ile sıkıntı olmayacağını söylüyor.Mugen vb termostat alınca sanırım hondata kpro'da istenilen dereceyi aklında tutamıyormuş aracı stop edince yeniden map atmak zorunda kalıyormuşuz bu işin aslı nedir yardımcı olabilcek varmı
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
Termostadamı map atacaksın ? yoksa benmı yanlış anladım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Valla toda 0.3 le buddy club fan müşürü kullandım, hiçbir sorun yaşamadım ama takmadan önce (yazın) sıkıntı yaşayım hararet yükselmişti..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
başka bilgisi olan yokmu
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: "FF" TTTUURBO "VTİ"
|
orj olarak sıfır thermostat+sıfır fan musuru kesınlıkle ısını gorecektır..bende orj lerı var hıc bır sıkıntı yasamadım bu gune kadar cok sukur..
__________________________________ [COLOR="Blue"]
"GnL ga(R)age" :COLOR]Mekanık Ga(R)aGe (izmit) "FF TURBO VTI" "RR Type R" _ "UB VTS"_05333036666_ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Low temp teromostat ıle fan musuru alırsan (mugen)
sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum ama k pro da fan kontrol yok dıye bılıyorum __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|