|
|
#1 | |||
![]() |
Öncelikle Merhaba arkadaşlar;
1-2 haftadır forumda neredeyse tüm 206 GTi konularını okudum. 27 aralıktan beri yani yaklaşık 15 gündür Şeytan Kırmızı bir GTi sahibiyim (34 UP 9814). arabamdam şimdilik memnunum ama biraz daha güç almak istiyorum. şuan arabada simota açık hava filtresi,60'lık düz boru ve standart bir son susturucu var. son susturucuyu aracı aldığım arkadaş araç bağlanınca değiştirmiş ve standart bir egsoz takmış ve çıkan ses gerçekten çok kötü kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Aracımla ilgili işlemleri bostancı sanayideki Harun ustaya yaptırıyorum genelde aldığımdan beri 1-2 ufak masraf yaptım tabiki. Yarın aracıma 3,5 cm lik Apex yay takılacak ve arka torsiyon ayarları yapılacak. 1.Şimdi öncelikle egsoz sorunumu çözmek istiyorum ve bu konuda önerilerinizi bekliyorum çok ses yapsın istemiyorum açıkcası ama performanslı olsun tabiki. istanbul anadolu yakasında bağdat caddesinde oturuyorum ve bildiğiniz gibi silencer olmayan egsozlu arabaları polis genelde bağlıyor. açıkcası bu sorunu yaşamadan bir egsoz işlemi yapmak istiyorum. 2.konulardan okuduğum kadarıyla RC emme,gaz kelebeği volan vs gibi şeylerle 170-180 hp civarına çıkabileceğinden bahsedilmiş aracın. bu konuda tam olarak hangi parçaları değiştirmem gerekiyor ve ortalama ne kadar bütçe ayırmalıyım bu konuda özellikle "Murat" nickli arkadaşımın desteğinide bekliyorum. 3. aracımda şuan yaşadığım tek sorun aslında sunroof'un çalışmaması. bu durumu giderebileceğim iyi bir usta biliyormusunuz? motoru çalışıyor fakat sunroof hareket etmiyor. İyi Günler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
evet murat görünce yazıcaktır zaaten gerkli bilgiyi size vericektir.
bu harun ustayı çok merak ediyom pejolardan anlıyo galiba szce nasıldır.? __________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
valla GTi kullanan arkadaşlarıma sorduğumda hepsi onu önerdi. Cumartesi yaylar için gittiğimde mesela CTR Saxo bir Rally arabası hazırlıyorlardı. usta baya bilgili ve paragöz olmaması hoşuma gitti. arabada acelesi olmayan bi durum varsa bekle çıkmasını takarız falan diyor direk hemen sıfırını takalım demiyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yer olarak bostancı sanayide galiba dogrumu ?
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok doğru. Yurt Motorsport. sanayide mercedes servisinin olduğu sokaktan girince büyük honda servisinin karşısında. ufak bir dükkan ama üst katında dükkanın 2 katı büyüklüğünde deposu falan var. arabaya stop almıştım geçen gittiğimde ledli stoplar için şaka gibi bir fiyat söyledi ve şuan kaşıntım tuttu ledlileri alsammı diye
diğer sonar siyah zemin şeffaf stoplara verdiğim para boşa gitmiş olacak çünkü satmaya kalksam hemen satabileceğimi sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: XSARA VTS
|
__________________________________ VTS |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bir GTİ daha aramıza hoşgeldin
Öncelikle eğer satın almadıysan apex yerine eibach 3.5 tavsiye ederim.Eksozt olarak ben aracımda sebring kullanıyorum alt devirlerde çok sesli değil ve performans olarak oldukaça iyidir. Emme- kelebek olarak 2 alternatifin var. 1. RC emme ve kelebek tercih edersen emme direkt yerine oturuyor, fakat kelebek için işlem gerekiyor, çünki rc lerin kelebekleri elektroniktir. 2. 406 2.2 emme ve kelebek : ben bu sistemi kullanıyorum, bundada kelebekte sıkıntı yok ama emme daha büyük olduğundan yerleştirmek için ön panelden biraz traşlatman gerekecek. Sadece emme ve kelebekle 180 hp ne yazık ki alamassın,Benim 206 da 4-2-1 headers, komple egsozt, son susturucu, dereceli egzantrik, 2.2 emme ve kelebek,timing ve yazılım var bu yüklemelerle 190 hp alabildim. Son olarak usta tavsiyesi ben aracımı maslak atatürk sanayii de bülent ustaya yaptırdım oldukça ilgili ve tokgözlü bir arkadaştır. tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
dostum gidip konuşacaksın angel için olabilir elinde.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Yurt Motorsport Harun usta mı tokgözlü bir usta ? Neyse Maslak Işık Peugeot Bülent iyidir.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
|
suayip harbiden nasıl bi adam demene göre tok gözlü felan değil galiba?
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
birde dediğim gibi ortalama ne kadara patlar bu işlemler. bu işlemleri yaptıran arkadaşların 3 aşşa 5 yukarı fikri olduklarını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ustadır. Bilgilidir. Ama hiç haz etmem.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
usta konusunda bülente slm söyle halleder
tecrübelidir. egzantrik konusunda yardımcı olabilirim. elimde bir takım boşda var. diğer konularda rıza kabaca yazmış. işin biraz daha ayrıntıları var. öncelikle hangisini yapacağına karar verirsen detaylara gireriz... __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ahanda stock 206gti
nasılsın kardeş hoşgeldn![]()
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Compact
|
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:10 ::::

206 RC
diğer sonar siyah zemin şeffaf stoplara verdiğim para boşa gitmiş olacak çünkü satmaya kalksam hemen satabileceğimi sanmıyorum.

nasılsın kardeş hoşgeldn