|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 RC
|
arkadaslar modıfıye hakkında oyle extreme bılgılerım yok ama sızden yardım almak ıstedım bugun gıttım sonunda arabada ne var ne yok onlara baktım devıl egzos var sandım ama sadece uç mus
plaka muayene falan derken 2 sene muayenemız var artık soyle guzel bır ses alabılecegım bir sistemi ucuza nasıl mal ederız. kat iptal + düz boru (kaclık)+son susturucu yada bır arkadasın sattıgı supersprınt komple sıstem ? hangısı daha ucuza nasıl gelır ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
git sanayiye 100 katın ordan arkaya kadar düzboru yaptır sonada carub marka falan sıfırı 100tl olan bi egsoz al ver adama 200tl ye mal olsun
çokda kafa şişirmesin diyorsan ortaya bi susturucu koydurursun..egsoza milyarlar dökmeyi gereksiz buluyorum..
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: AZ'rail RC
|
Kardesm cruel arkdsimzn dedigini yparsan bnce cok sesli olur we uzun yol fln basin siser bastan sylim bnce 60lik duz boru yap ok ama kesnlikle spor bi orta sustrcu koy we sonada sesin tok olmasini istysan otto style tarzi tup seklinde eger ince bi ses istysan yatay buyuk kazanli sebring remus tarzi egzos tak tabi 200tl ye bunlari yapamazsn ama bence bu sistem gayet basarili ollur bende 60lik duz boru-spor orta sustrcu-sebring rc icin birebir son susturucu war
cok memnunum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Sahibinden.com da satılık Supersprint var. 850 tl galiba fiyatı. Fiyatta biraz pazarlık yap onu tak uğraşmamış olursun.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bu egsoz edermı bu kadar 2.eli ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
karddesım sahıbındekı egsoz benım 1 bucuk sene ben kullandım orta boru cektır dıyen arkadaslar aynı performansı vermıyor supersprint komple cat back egsoz sıstemı bu sıfır fıyatını arastırın öyle yorum yapın lutfen. kardesım zaten dedıgım gıbı cıddı alıcıysan 600 olur sana acıl nakıt ıhtıcayımdan dolayı satıyorum egsozu performansı gercekten saglamdır takınca anlarsın arabana sesıdde 10 numaradır
Son Düzenleyen ÜSTÜNERC; 19-01-2012 20:18. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
rc yi bilmem ama vts ve gti da denediğim kadarıyla potsuz düzboru sonda kaliteli egsoz ile heryeri kaynaklı dandik boru ortada susturucu ve sonda dandik susturucu arasında fark göremedik
o yüzden ben hiç egsoz sistemini sallamıyorum tabi araç boşsa
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Eksoz sistemi doğru şekilde yapılırsa fark etmez gerçekten. Ama ilandaki sistem al tak uğraşma şeklinde. He uğraşırım dersen yardımcı olurum.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Walla herkesn dusuncesi tabi performansi nasi olurr sesi nasi olur bilemem tbi ama cat-back 600 e cok ii fiyat benm dusuncem ztn egzos yaptrmaya kalksan 200 bboru yapar 75-100 lira orta sustrcu we en azndan otto spec de 250 olsa toplamda ztn bu fiyatlara geelcek son sustrcu hks greddy fln olursa dahada artar bence al tak hic ugrasma bnm tawsiyem
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
İşte onu diyorum fiyatı konuşun uygun gelirse uğraşma. Ben kendime İngiltere'den catback getirttim. Oldukçada para verdim. Ama uğraşmadan 2 kişi kendimiz taktık. Birde ses garantisi var. Süpriz yok seste.
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
gecen ibo yada sorddm o da bilmiyo
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Fıyat 1000 lıradır pazarlık ıcın kımse aramasın benı daha.ısıne gelen alır sımdı bu saatten sonra
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
206 RC ye önereceğiniz egsoz sistemi ve markası ?
ARKADAŞLAR KALİTELİ VE SAĞLAM BİRŞEY İSTİYORUM GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM ARAÇ STOCK ORJİNAL ... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
kardesım ben yaptırdım ne ıstedıgıne baglı olarak cevap vermek ısterım ben gordugum kadarıyla bu ıse fazla para dokmeyi mantıklı bulmuyorum ama butdcen musaıtse tabı kalıtelı parcaların olması kotu degıl supersprınt son susturucu satıyor arkadas yukarda yazmıs 1.000lıra dıyor ortayıda ıptal et duz boru gec katıda ıptal ettır gayet guzel ses alırsın performansıda etkılıyor acılıyor sankı arac zaten orjınal son susturucuyu depoya tasırken nedemek ıstegımı anlıyacaksın
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
dusunursen egsoz supersprint komple cat back var elımde ozelden mesaj at sen bana goruselım ıstersen bılgılerını gosterırım sahıbındende ılanım vardır resımlerıne bakarsın ordan ıstersen performansı saglamdır 206 RC ozel uretılmıs modelıdır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:10 ::::

plaka muayene falan derken 2 sene muayenemız var artık soyle guzel bır ses alabılecegım bir sistemi ucuza nasıl mal ederız. kat iptal + düz boru (kaclık)+son susturucu yada bır arkadasın sattıgı supersprınt komple sıstem ? hangısı daha ucuza nasıl gelır ?

cok memnunum