|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ???
|
308 dereceli egzantrik,üst kapak taşlama,headers specli doğan s aracımız için nasıl
bi karbüratör kullanmalıyız??seçenekler nedir?Direk alıp ustaya verebilceğimiz bi karbüratör var mıdır? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Doğan s lerde slx motormu bulunuyor ? Slx değilde düz tip denilen motorlardan ise Werber 32/36 DGEV kullanabilirsiniz.Yada zor ama bulabilirseniz weber 38/38 DGES bomba olur.Yada custom manifold ile DCOE serisi kullanacaksınız.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Slx le aynı sanırım.Bu 2,8 granada karbüratöründen bahsediyorlardı olur mu acaba?Kolay temin
edebileceğmiz bi model olursa çok iyi olur.birazda uygun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ///M
|
bence maddi imkanın varsa 400 tl gibi bi rakama 4'lü weber karbüratör alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
400 tl çıkabiliriz, aklımdan 4lü weber geçiyor benimde ama çok bi bilgim olmadığından başlık
açıp bilgi almak istedim.google'dan baktım biraz pek bişey bulamadım.emme manifoldunu nasıl halledebilirz peki? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
weber 38/38 DGES dediğim zaten 2.8 granadaların karburatörüdür ama kolay bulunmuyor iyi araştırmak lazım.Dörtlü karburatör dediğiniz yatık DCOE serisi sanırım.
satılık weber çift karburatör Uygun manifoldu bulmak yada yaptırmak lazım.İyi bir karburatör ustan varmı ? __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: OUTLANDER TURBO , E30 DELLORTO
|
işte o iyi karb. ustasını bu zamanda bulmak çok zor 3 aydır karb.ugrasıyorum yatık 40lık seri.
ama o ustayı bulamadım hala hep sıkıntılı... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
maddi olarak 2500 tl gibi bi rakam ayırabilirseniz throttle body ve ms beyin yapabilirsiniz
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
olabilir.Hurdacılardan buluruz demişlerdi.Bunun hakkında bilmemiz gereken bişeyler var mıdır abi? ilerde inş.Yardımlarını esirgemeyenlere tşk. ederim. |
||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Alın bir tane 2.6 mı 2.8 mi ne granada karbüratörü takın araca şuan ki gidişinden çok çok daha iyi gidicektir. bulunması çok zor olmayan bir ürün zaten. yatık veya dik weber olaylarına hiç girme derim sıkıntı basar arabadan soğursun onları ayarlatıcam derken...
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: OUTLANDER TURBO , E30 DELLORTO
|
bendeki yatıklar çok sıkıntı ama nasipse bu hafta havalarda iyi olursa tamamen çözücem ayar vs.sıkıntısını.şuan orj.karb. var arabanın üzerinde gidişi çekişi okadar kötüki orj.karbüratörde anlatamam.
Ama kafaya koydum eger gavur bunu yapmış verim almışsa bende alıcam er yada geç. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
2.8 granadanın orjinal karburatörü yazdığım üzere 38/38 DGES modelidir.Uzun zamandır arıyorum bende.Banada bulurmusun bir tane ? 32/36 DGEV ile birebir aynı gibidir dışarıdan bakıldığında bu sizi yanıltmasın. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Ama dediğim gibi hepsinden önemlisi milinde boşluk olmayacak karburatörü eline aldığında bakacağın ilk yer orası olmalı. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
|
#14 | |||
![]()
|
Dediğin gibi yaparız sanırım, kafamız ağrımasın ![]()
İnş bi an önce bulursunuz aradığınız ustayı.
Attım hafızaya beyin bedava kesinlikle dikkat ettircem bu detaylara.çok tşk ederim.
|
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |