Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 06-02-2012, 12:48   #20
Uzaklaştırılmış Kullanıcı

Otomobil: Little HGT-

cliver - ICQ üzerinden Mesaj gönder cliver - AİM üzerinden Mesaj gönder cliver - MSN üzerinden Mesaj gönder cliver - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to cliver
siR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu egzos işinde kaynak düzgün olunca dahamı performanslı oluyor araç.. tamam işçilik önemlide egzos arabanın altında kimse görmüyor görevini yapsın yeter.. çekilen düz bir boru .. Kaynakçıların bir aylık maaşı 2000 bin lira değil .. Bana çok geldi fiyat ..
paslanmaz boru olmasıda çok önemli !! allah korusun kırılır bi yerimize batarsa tetanoz olabiliriz öyle deme

Son Düzenleyen cliver; 06-02-2012 13:10.
cliver isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 13:05   #21

Kekuti* - ait Avatar

Otomobil: R56fındıkTurbo - MB1.8eKoSpec - HZ.500Sec

eksisozluk.COM'dan bir alıntı.

Arama kısmına İskender Usta yazıyorsunuz ; çıkan sonuç

1.soyadı boyle midir bilinmez, ama butun modifiye camiasında "iskender usta" diye gecen bu zat, egzoz'dan adam yapabilme becerisine sahip muhtis bir insandir.

Mapped by Oz'

200+hp Sıkıntılı Daily-Drive gergin

HLK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
otomatikte en hızlı vites atan adam ve kornayı çalıp gaza basmayı unutan adam kekuti* o gerçek bir fenomen
Kekuti* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 13:16   #22

otimli - ait Avatar

Otomobil: BEM 47 & JR 411

iskender abi bana gore dunyanın sayılı ustalarından bnm m3 e son susturucu yaptırdım nerdeyse 15 saat fılan surdu ama ıstedıgım sesı cıkardı. aldıgı parada bana gore hıc bısey yaptıgı ustalıgın yanında resmen boruları bırbırıne dıkıyo kısacası adma gıbı adam
otimli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 13:49   #23
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

Otomobil: JFTF!

Maxiboost - MSN üzerinden Mesaj gönder
cliver´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
paslanmaz boru olmasıda çok önemli !! allah korusun kırılır bi yerimize batarsa tetanoz olabiliriz öyle deme
Adamin sorusuna verecek yararli bi cevabin yoksa sus.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma derler. Atilan kaynagin ve kullanilan borunun onemi vardir. Isini yapsin yeter derseniz gider yaptirirsiniz. Iyi yapilmis bir kaynak guzel gorunur zaten. Kullanilan kaynak turu ve isciligi guzel olursa yarin oburgun kaynaklanan kisimlardan catlama, kirilma vs gibi seyler yasamazsiniz. Adam gibi flans yapmazsa conta ile urasirsiniz, kaliteli paslanmaz boru kullanilirsa yuksek isida deformasyon az olur yine kaynaklanan kisimlarda soryn yasamazsjniz ayrica paslanip curumez egsozunuz. Headersta bu saydiklarim cok daha onem kazanir cunku sicaklik cok daha yuksektir. Gokhanoluk un anlamak istedigi bu. Barzo egsoza gidersin catlar patlar contadan gina gelir iskendere gidersin 206 nin egsozunu herkes yapar asiri sicaklik olusmuyor bazi asiri beslemeli araclar gibi ama kalitelisini almak varken neden riske gireyim ki?
Maxiboost isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 14:03   #24

Kekuti* - ait Avatar

Otomobil: R56fındıkTurbo - MB1.8eKoSpec - HZ.500Sec

Barzo egsoz hahahahah

Mapped by Oz'

200+hp Sıkıntılı Daily-Drive gergin

HLK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
otomatikte en hızlı vites atan adam ve kornayı çalıp gaza basmayı unutan adam kekuti* o gerçek bir fenomen
Kekuti* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 14:04   #25

cliver - ICQ üzerinden Mesaj gönder cliver - AİM üzerinden Mesaj gönder cliver - MSN üzerinden Mesaj gönder cliver - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to cliver
Maxiboost´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma derler. Atilan kaynagin ve kullanilan borunun onemi vardir. Isini yapsin yeter derseniz gider yaptirirsiniz. Iyi yapilmis bir kaynak guzel gorunur zaten. Kullanilan kaynak turu ve isciligi guzel olursa yarin oburgun kaynaklanan kisimlardan catlama, kirilma vs gibi seyler yasamazsiniz. Adam gibi flans yapmazsa conta ile urasirsiniz, kaliteli paslanmaz boru kullanilirsa yuksek isida deformasyon az olur yine kaynaklanan kisimlarda soryn yasamazsjniz ayrica paslanip curumez egsozunuz. Headersta bu saydiklarim cok daha onem kazanir cunku sicaklik cok daha yuksektir. Gokhanoluk un anlamak istedigi bu. Barzo egsoza gidersin catlar patlar contadan gina gelir iskendere gidersin 206 nin egsozunu herkes yapar asiri sicaklik olusmuyor bazi asiri beslemeli araclar gibi ama kalitelisini almak varken neden riske gireyim ki?
haklısınızda ben boru önemli değil demedim yada kesinlikle bu işi yapanlara bir lafım yoktur emektir uğraştır çünkü ama her arabaya chrome boru şart değil demek istediğim bu paran vardır gider chrome da yaptırırsın ve ayrıca her yapılan normal borudan egzozda yarın öbürgün çatlıcak patlıyacak diye birşeyde yok burada dediğiniz şey işcilikle alakalı birşey ve o kadar kolay çürüyecek bir malzeme değil bu fabrikanın orjinalindede bu boru kullanılıyor(tamam şimdi maliyeti düşünerek kullanıyor diyeceksiniz) eyvallah ama chrome boru çıkmadan evvelde normal boru kullanılıyordu eger sorun sadece çatlama patlamaysa iş yapılırken başında durup doğru düzgün bir ustaya yaptırırsanız bu sorunda çözülür bence ve her arabada chrome kullanılacak diye bir kaide yok çıkan ısıya göre değişir atmosferik arabanın egsoz sıcaklığıyla turbo arabanın egzoz sıcaklığıda aynı olamaz bence önce gerekliyse yapılmalı..! her arabaya chrome boru yapmak israftan başka birşey değildir para kazanmak zor zanaat... son birşey yazıcam yanlış anlamayın ilk yazdıgınız cümle ''Adamin sorusuna verecek yararli bi cevabin yoksa sus.'' daha güzel bi yaklaşım olabilirdi zira ben size böyle birşey yazsam moderatör olduğunuz için banlardınız beni

Son Düzenleyen cliver; 06-02-2012 14:31.
Eski 06-02-2012, 14:07   #26

_Anti_ - ait Avatar

Otomobil: FN2-R

Yaptığı headers ve egzos sayesinde atmosferik aracımda +21 hp güç ve mükemmel bir ses elde ettim.

İşçiliği de çok üstün kalitede, kaynak noktalarında kesinlikle potluk vb. göremezsin.

Bu işi çok ucuza kapatayım, kaliteyi boşver demiyorsan kesinlikle tercih edilecek ilk isim İskender usta.

"Without racing, there is no Honda."

FN2-R
_Anti_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 15:49   #27

JDM VTİ - ait Avatar

Otomobil: 306 GTI-6

egzos konusunda catback sistemler, iskender usta ve custom garaj.
JDM VTİ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 15:58   #28

Ahmet_28 - ait Avatar

Otomobil: Tempra 2.0 16 V

bende czt ye egsoz yaptırtığım sıra tanıştım kendisiyle.kişilik olarakta düzgün bi insan işçiliğine gelince yaptığı bütün araçlar referansıdır zaten.evet biraz pahalıdır ama nakış gibi işliyor.
kısacası iyi işçilik,iyi malzeme :iyi fiyat

barnak bassam olurmu ?
Ahmet_28 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 16:24   #29
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

cliver´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklısınızda ben boru önemli değil demedim yada kesinlikle bu işi yapanlara bir lafım yoktur emektir uğraştır çünkü ama her arabaya chrome boru şart değil demek istediğim bu paran vardır gider chrome da yaptırırsın ve ayrıca her yapılan normal borudan egzozda yarın öbürgün çatlıcak patlıyacak diye birşeyde yok burada dediğiniz şey işcilikle alakalı birşey ve o kadar kolay çürüyecek bir malzeme değil bu fabrikanın orjinalindede bu boru kullanılıyor(tamam şimdi maliyeti düşünerek kullanıyor diyeceksiniz) eyvallah ama chrome boru çıkmadan evvelde normal boru kullanılıyordu eger sorun sadece çatlama patlamaysa iş yapılırken başında durup doğru düzgün bir ustaya yaptırırsanız bu sorunda çözülür bence ve her arabada chrome kullanılacak diye bir kaide yok çıkan ısıya göre değişir atmosferik arabanın egsoz sıcaklığıyla turbo arabanın egzoz sıcaklığıda aynı olamaz bence önce gerekliyse yapılmalı..! her arabaya chrome boru yapmak israftan başka birşey değildir para kazanmak zor zanaat... son birşey yazıcam yanlış anlamayın ilk yazdıgınız cümle ''Adamin sorusuna verecek yararli bi cevabin yoksa sus.'' daha güzel bi yaklaşım olabilirdi zira ben size böyle birşey yazsam moderatör olduğunuz için banlardınız beni
Ayni seyleri yazip durmussun. Kimse sana burda hangisini yapsam iyi diye sormadi. Iskender ustaya is yaptirmis olanlardan bilgi istenmis. Malzemeylede ilgili aman tetanoz olmayalim fln diye yazmissin. Insanlar orda birseyi anlatmaya calismis gevsek gevsek yorum yapiyosun. Parasi olanda ztn parasina gore tercih eder. Bak bakalim fabrikasyon egsozlarda ne materyal kullaniliyor. Dedigin gibi olsa cart diye paslanirdi. Galvanizli diye hatirliyorum.

Tepkime gelirsek sen ust uste cezalar alip hala boyle yazarsan aynen boyle tepki gosteririm senin yazdiklarini ben temizliyorum. Ayrica bana boyle tepki vermeni gerektirecek birsey yapmam aramizdaki fark bu..
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 16:37   #30

G_TT_I - ait Avatar

Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...

1.600 110hp 206'nın egt'si hiç inmiyor çoğu hızlı turbo arabadan çok daha fazladır.
G_TT_I isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 17:12   #31
TechWorks

Maxiboost - ait Avatar

G_TT_I´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1.600 110hp 206'nın egt'si hiç inmiyor çoğu hızlı turbo arabadan çok daha fazladır.

Nerelerde geziyor misal? Peki ya borudan gece gaz miktari? O da turbo araclardan fazla mi?
Eski 06-02-2012, 17:22   #32

BB_3477 - ait Avatar

Otomobil: 206 RC

Teşekkürler arkadaşlar birde bunu yaptıranlara soracağım
ortalama kaç hp güç katar araca ?
BB_3477 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 19:07   #33

Ayni seyleri yazip durmussun. Kimse sana burda hangisini yapsam iyi diye sormadi. Iskender ustaya is yaptirmis olanlardan bilgi istenmis. Malzemeylede ilgili aman tetanoz olmayalim fln diye yazmissin. Insanlar orda birseyi anlatmaya calismis gevsek gevsek yorum yapiyosun. Parasi olanda ztn parasina gore tercih eder. Bak bakalim fabrikasyon egsozlarda ne materyal kullaniliyor. Dedigin gibi olsa cart diye paslanirdi. Galvanizli diye hatirliyorum.

Tepkime gelirsek sen ust uste cezalar alip hala boyle yazarsan aynen boyle tepki gosteririm senin yazdiklarini ben temizliyorum. Ayrica bana boyle tepki vermeni gerektirecek birsey yapmam aramizdaki fark bu..
haklısın..
Eski 06-02-2012, 19:41   #34

Arenimo - ait Avatar

Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo

BB_3477´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Teşekkürler arkadaşlar birde bunu yaptıranlara soracağım
ortalama kaç hp güç katar araca ?
Kusursuz bir headrs egzost %8 verir ki iskender abiden %8 net cikar
Arenimo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2012, 19:43   #35

otimli - ait Avatar

Arenimo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusursuz bir headrs egzost %8 verir ki iskender abiden %8 net cikar
kesin cıkar kesin bu arada senn arabanın sesıde on numara olmus ya gecen evın onunden gectınde o zaman duydum
Eski 06-02-2012, 19:52   #36

Arenimo - ait Avatar

Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo

otimli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesin cıkar kesin bu arada senn arabanın sesıde on numara olmus ya gecen evın onunden gectınde o zaman duydum
Ewet kanka gece otimden yukari cikiyoduk ses gercekten cok iyi oldu iskender abi yapiyo sadece sesi anlattim nerde tok rolantide nasil bu arada onemli not: iskender usta susturuculari kendisi elde yapiyo gercekten bambaska iscilik
Arenimo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 06-02-2012, 20:06   #37

otimli - ait Avatar

Arenimo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ewet kanka gece otimden yukari cikiyoduk ses gercekten cok iyi oldu iskender abi yapiyo sadece sesi anlattim nerde tok rolantide nasil bu arada onemli not: iskender usta susturuculari kendisi elde yapiyo gercekten bambaska iscilik
kanka asıl sen gectıkten sonra bende yaprısammı dıye dusunuyorum. guzel bı ses ıstıyorum bende artık bakım gıdıp konusucam
Eski 07-02-2012, 19:41   #38

BB_3477 - ait Avatar

Otomobil: 206 RC

anti 21 hp güç mükemmel okadar verirmiki gercekten ?
BB_3477 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:12 ::::