otomatık olduğu için beyın işi yatıyor dıye bılıyorum ,arkadaşlarında dediği gibi manuel şanzıman,k20 kapak, typer elektrık tesısat ,kpro, pıston, tatmın eder ama malıyette az olacağını sanmıyorum bence uğraşmaya değmez
otomatık olduğu için beyın işi yatıyor dıye bılıyorum ,arkadaşlarında dediği gibi manuel şanzıman,k20 kapak, typer elektrık tesısat ,kpro, pıston, tatmın eder ama malıyette az olacağını sanmıyorum bence uğraşmaya değmez
komple egzoz fıltre yapıp keyfımıze bakıcz o zmn, k-pro uygulaması kesın yapılıo dmı? ne kdr bı guç artışı olur pekı..
hondacılıkla zerre alakası olmayan şu cahil kardeşinize kpro nun ne olduğunu anlatabilirmisiniz acaba?ms gibi bişeymi?
bu parçaları nasl temın edebılırz? arkadaşında accord duruo mu o parçaları bıze satabılır mı? yada araç şuan kımde?
yada ıyı bı egzozcuya gıdıp kromdan komple egzozmu yaptırsak..
Dual ECU KPro Harness (Accord CL9 03-07)
1800 dolar kpro al tak seklinde... 3 sene once hondata da uretmeye baslamıstı fazla satılmadıgından kaldırdı...cift beyin calısıyor arac rolanti eld klima kontrol gibi ozellikler orjinal beyinden gerisi kprodan kontrol ediliyor. calısmayan tek ozellik cruise control diye biliyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)