|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
arkadaşlar benim 1.5 hb proton aracım buna ne tür motor modifikasyonları yaparak yokuş performansında artış sağlarım ve fiyatları nelerdir?
lütfen bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın
|
|||
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
motor kodu 4g15 mi?
sohc mu dohc mu? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
vallahi tam bilmiyorum ama 4g15 olsa gerek mıtsubihi motor
|
|
|
|
#4 |
![]() |
4g15ler soch diye biliyorum.
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
12 valvelerdenmi?kodu ve ayrıntısını bulursan yardımcı olabiliriz.
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Motor kodu 4g15 12 valve Sohc
![]() Komple egsoz + Cai + 1.6ların emme manifoldu + 6o mm gaz kelebeği + chip ya da beyin gibi seyler aklıma gelıyor benım... ![]() + Cai biraz zahmetli akünün yerini değiştrmek lazım o yuzden soyle bi kit yapabilirsin
__________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . Son Düzenleyen gökberk; 25-07-2009 20:35. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
protonların motoru nasıldır verimlimi ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Verimlimi derken
mitsubishi motoru kullanılıyor eski nesilde ve de verimlidir herhalde ama ülkemizde motor modifiyesi olarak örneği pek yok...elde fazla imkan yok..uğraşmak lazım...(şimdiki yeni nesil protonlar ise lotus motoru kullanıyor...) __________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: civic
|
colt cztlerin motor kodu 4g15 değilmiydi
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
colt cztlerin ki 4g15T, dohc ve mivec...
4g15 15 senelik bloktur, demirdir acayip sağlamdır, ebayde bir sürü parçasını bulabilirsin. fakat aracındaki 12valve sohc motora ne yapabilrsin bilmiyorum. büyük ihtimal hiç verim alamayacaksın. 1.5 109 hpleri var mivec atmosferik onlar daha başarılı. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Motorun özellikleri bunlarmış Specifications Engine type — DOHC 16v, MIVEC, ECI multiple Displacement — 1499 cc Bore pitch — 83.0 mm Bore — 75.0 mm Stroke — 84.8 mm Compression ratio — 10.0:1 Power — 80 kW (109 PS) at 6000 rpm Torque — 145 N·m (107 ft·lbf) at 4000 rpm http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4A9_engine#4A91 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
9k donerse 12:1 cr ve acaip egsantriklerle muthi$ olur
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
valla yenisini bilmiyorum ama eskisi
http://www.rpw.com.au/shop/index.php...=151&Itemid=51 için bunlar yapılabilir. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|