Kayıt ol

Eski 27-08-2009, 11:09   #1

Otomobil: Ford Focus

Açık hava filtresi

Geçen cumartesi günü Focus'uma K&N firmasının 57-0303-1 kodlu açık hava filtresi kitini aldım. Hevesle kiti açtım montaj klavuzundaki talimatlara uyarak montajını yaptım ve marşa bastım. Ancak rölantide havayı kelebeğe taşıyan hortumundan ve filtreden mısır patlarken çıkan sesin birazdaha boğuğu bir ses geliyor bu çok gıcık edici bir ses hızlanırken her hangi bir sıkıntı ses yok (hava emiş sesi dışında) ama yavaşlarken rölantiye düşmek üzereyken daha belirginleşen (1000 d/d civarları) ve rölantide rastgele (random) devam eden bir ilave ses var pot pot pot yada plop plop plop gibi, acaba A/F yi mi ayarlayamadı diye akünün eksi kutbunuda 30 dakika sökük bırakıp taktım ama halolmadı, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri rica ediyorum.

Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri...
kmince isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-2009, 11:18   #2

Otomobil: ...

kmince´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen cumartesi günü Focus'uma K&N firmasının 57-0303-1 kodlu açık hava filtresi kitini aldım. Hevesle kiti açtım montaj klavuzundaki talimatlara uyarak montajını yaptım ve marşa bastım. Ancak rölantide havayı kelebeğe taşıyan hortumundan ve filtreden mısır patlarken çıkan sesin birazdaha boğuğu bir ses geliyor bu çok gıcık edici bir ses hızlanırken her hangi bir sıkıntı ses yok (hava emiş sesi dışında) ama yavaşlarken rölantiye düşmek üzereyken daha belirginleşen (1000 d/d civarları) ve rölantide rastgele (random) devam eden bir ilave ses var pot pot pot yada plop plop plop gibi, acaba A/F yi mi ayarlayamadı diye akünün eksi kutbunuda 30 dakika sökük bırakıp taktım ama halolmadı, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri rica ediyorum.
walla rastgele ne demek bı anlam verememıstım acıklma ıcın saol...
the "K" isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-08-2009, 20:35   #3

Otomobil: Ford Focus

Sorun çözülmüştür.

Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri...
kmince isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-09-2009, 21:21   #4
kayaakin
Misafir

kmince´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorun çözülmüştür.
n a s ı l ?
Eski 03-09-2009, 21:59   #5
32FT430
Misafir

abi yazıdan birşey anladıysam arap olayım ya yemin ederim biraz daha açıklarsanız.çözmüşsünüzde sorununuz neydi tam olarak

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:16 ::::