|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
merhaba arkadaşlar mk1 vts aldım şimdı motoru doldurmaya çalışıyorum ama kafam cok karışık sorunlarım pt 52 kent cam'ın sorunları ve artıları gunluk kullanım ıcın uygun olurmu pt 52 ? ve 2. olarak da araca 4-2-1 headers yaptırmak ıstıyorum ama bır kac kışı gaz tepkımen azalır dedı dogru mu yardımcı olursanız sevınırım.
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
PT 52 günlük kullanım icin pek makul bi parca degil 51 öneririm..
göki yazar ne yapman gerektigini. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
headers den vaz geç benim araçtada pt52 piston var sıkıştırma çok iyi gökiden birazdaha fazla bilgi alırsan daha iyi olur
__________________________________ ailenizin trafik müşaviri 05359381522 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
günlük olarak kullanılması önerilmez, stop etme sıkıntısı yaşabilirsin pt52 ile devi,r saatin sürekli 2 bin 3 bin
göki gökhan yazar daha detaylı
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
ama yok ben o kadar fazla yol yapmam arada gazlamaya cıkarım diyosan tak derim. unutmaki 106 ne kadar yorulursa senide o kadar yorar ![]() cok fazla bi gider iddan yoksa biraz keseyide düsün 51 tak derim. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Serdar 2
ahahahahİlk önce günlük kullanımda sıkıntı yaşatırmı diye yola çıkarsan hiç başlama bu işe çalışması değişicek aracın olduk olmadık yerlerde istop edicek(özellikle kız arkadaşın yanında iken) bu araç bozukmu diye soranlar olucak +sımı 106ve vts'e takılacak en iyi mod parçası kesinlikle. Bence ilk olarak çip,ince conta(307), 13\59 veya 61 kısa olarak başlaman sonra Pt52 olarak devam et.Kop42 Onur bey daha ayrıntılı yazar o çok kurcaladı bu işleri Pt54 takmıştı
Son Düzenleyen Göki,ZD; 11-09-2009 22:27. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
forjet kullanmışlar arabaya daha binmek nasip olmadı şikayet edemeyeceğim
__________________________________ ailenizin trafik müşaviri 05359381522 |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
72binde aracımı aldım şu anda 128 binde 5000km full stok dolaştım gerisi hep PT52 li hiç bir zaman sıkıntı etmedim düzensiz çalışmasını ayarı tutturdukdan sonraa istop etmesi hiç nedense kız arkadaşım araçda oldugunda ediyodu bende sorunu kökden halledip tek tabanca oldum istop etmiyor ahahahahah o par par par çalışma sesini çok seiyorum stock 106 ya binince hiç zevk vermiyor o hissi herkes hissetmeli bence
Son Düzenleyen Göki,ZD; 11-09-2009 22:34. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Misafir
|
gunluk kullanımda sıkıntı cıkarmı sorusunun cevabı g.antepde yaşıyorum bu işlerı bu bolgede pek fazla yapan yok yanı cok buyuk sıkıntılar yaşattıgında burada teknık yardım almam ıcın memleketım ankara'ya gıtmem lazım sanırım yanı sorunlar eger stop etmesıyse problem deıl zaten dızel araç var genel olarak onla dolaşıyorum yanı haftada 3 gun en fazla bındıgım. benım sıkıntım pt52 gırdıkten sonra motoru kucagıma alırmıyım artı olarak urunu aldıktan sonra herhangıbı bı usta pt52'yı takabılır mı ?
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
goki sende titreme varmı benimki rolantı dusunce 4.5 sideetnde deprem olmus gibi titriyor... timingden heralde
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() Titreme yok bende 900 devirde sabit duruyor ![]() öyle 2bin 3bin de devir oluyor muhabbeti PT52 de zaten yok o muhabbeti kim çıkardıysa pt54 de olur o anca.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
280 derece cam milinde rolantı sorunu yasarsın fakat ben hemen hemen butun egzantrık markalarını kullandgım ıcın eger illa 280 ne 280 olsun dersen sana colombo barianı önerırım kentcams dr shırınk sivas (estaş) bu markalara yanaşma derım rolanti için. cam mılı takmakla sadece işin bıtmez eger milden cıddı bısıyler beklersen sıboblarla oynaman lazım doru orantılı olarak sıksıtırma ıle min 11.4 leri bulman gerekır.
31 67 67 31 olacagı ıcın senın ısını chıp vs çözmeyecektir.standolone tarzı bır ecu ıle bunu beslemen gerekır chıp tymıng 52 bu ısler kulakdan kulaga gıden bılgıler fakat cıddı guc ıstyorsan chıpı unutmalısın.yay şapka yapmalısın pt51 de tymıng chıp guc vs cok sey bekleme cıtırdan keyıf verır. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
2300 rolantı![]() azdaha kassam rolantıde vtec acıcam ![]() ![]() ![]() ![]() :
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
göki aslında stop etmez emsye geçin güzel ayar yapın güzel olur
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Arabada kız olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok ayarı tutturdum ben çalışma sesine yapıcak birşey yok zaten bedford gibi hastayım o sese ama insanlar o sese bile takılıyor o yüzden Pt52 den uzak duruyor
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |