|
|
#1 | |||
![]() |
1)dc 4-2-1 race headers
2)dc 4-1 headers 3)megan racing 4-1 headers 4)stainles steels(ebay) 4-1 headers hangi headers arac için en uyuk ve hıssedılır farklar yaratır.ebay urunlerı fark yaratmaz mı saglıklı olur mu kullanılırsa?şimdiden yardımlarınız için tesekkurler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yarış arabası..
|
1)dc 4-2-1 race headers
4)stainles steels(ebay) 4-1 headers Tercihim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
dc sport 421 tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
dc 4 2 1 race headers tek en doğru seçim olur güzel filtre kiti ve egsoz sistemiyle tatminkan oluyor üst devirleri canlanıyor denendi onaylandı
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
ben dc 4-2-1 çok aradım zamanında bulamayınca e-bay dan 4-1 aldım. kat iptal 51 lik boru orta ve son susturucuyla aracım 2 boy + kadar iyileşti.
bu sistemi kurduktan 2 hafta sonra dc 4-2-1 vardı satılık ve onuda denemek için aldım. ve aynı sistemi dc de de kurdum denemeye çıktım. 4-2-1 daha kararlı 4-1 den. yani tepkisi daha fazla. misal 4-1 le ben alt devirlerim ölmedi diyordum ama dc yi takınca 4-1 de altlarımın ödüğünü hissettim. dc 4-2-1 orantıydı yani. misal 4-1 de altlarım çok ölüymüş üstler canlı. dc 4-2-1 de ise altlar daha canlandı ve üstlerde canlıydı. yani kısacası dc 4-2-1 4-1 den 1 boy kadar daha iyi. bulabilirsen dc 4-2-1 al
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: es7 / sohc vtec (D16V1)
|
otto race 4-1 krom öneririm....ama cai ile birlikte....alt devirler öle çok ölmüyor ozaman...üst devirler can alıcı...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MCS
|
1)dc 4-2-1 ceramic race header
Çok iyi .. 51mm düz boru ve güzel bi son susturucu ile çok başarılı oluyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
dc 4-2-1 seramik en ayrıntılı bılgıyı sana daredevıl nıcklı yıldıray arkadasım verebılır kardeşim
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: 93 EG5 D16A9
|
DC 4-2-1
__________________________________ Kaishakunin !!! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: civic vtec
|
en ısıı tabıkı dc 4 2 1 ama e-bay den alacaqgın duzgun bır 4-1 ve ara borularlada cok farklı olmaz..ben 4 1 kulanıorum e-bay urunu gayet memnunum 4 2 1 dc olan vtec 2 de kullandım o paralar buyuk paralar dc için.bulmanda cok zor...en ıısımı gzl bır cai,4-1 e-bay ve 51 lık borular ile noktayoı koy marsa bas....
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
suan ebay urunu dusunuyorum zaten ogrencı olmam ve butcemın kısıtlı olması bunu grektırıyor.aracımda 51 duz boru ve remus racıng oval son susuturucu war suna short ama yazın cai konumlu kullandıgım filtre kıtı war umarım ebay urunu 4-1'in bende faydasını görürüm.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ES7
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/01-05...Q5fAccessories
Bu ürün 1.7 için. Bizim araçlarda (VtecII) tak kullan şekilde kullanılabiliyormu? İşleme gerek varmı? Daha önce getirten ve getirme esnasında sorun yaşayan varmı? Son Düzenleyen TEQUILA; 19-09-2009 13:04. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
evet oluyor. usps ile alırsan sorun yok geliyor ben getirtmiştim
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
megan racıng 4-1 buldum ebay urununden bı farkı olur mu?acıl cevaplayan olursa sevınırm
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
Neden 4-2-1?
4-1 alt devirleri öldürüp üst devirleri canlandırır. 4-2-1 alt devirleri eskisinden daha iyi hale getirir, üst devirlere de 4-1'inki kadar olmasa bile bir nebze pozitif katkısı vardır. Amaç performans ise alt devirleri zaten kullanmayacaksınız. Redline da vites değiştirdiğinizde 4000-4200 altına inmeyeceksiniz. Haliyle üst devir kullandığınızdan size üst devirde max performansı veren bir ürün gerek. Drag yapacaksanız 1. vites'in alt devirleri göz açıp kapayana kadar bitecek. Ha diyorsanız ki ben 2. 3. veya 4. viteste 2000-3000 de bastığımda 4500'lere kadar iyi bir ivmelenme istiyorum o zaman ayrı tabi. De bu durumda sadece basılan ilk viteste geçerli olur. Yani rollde veya dragda bastığınız ilk viteste gerçek +'sı öne çıkar 4-2-1'in. Ama sonraki viteslerde alt devre düşmediğinizden üst devirlerde daha verimli olan 4-1'in 4-2-1'den +'sına sahip olmazsınız. Ayrıca 4-2-1 taktıktan sonra düz boru pek mantıklı değil. Amaç alt devirleri kaybetmemekse 4-2-1 doğru, peki düz boru? Back pressure'ı düşürüp alt devirlerinizi kötü bir hale sokuyorsunuz, 4-2-1'i almanızdaki amaç ortadan kalkıyor. Amaç salt performans ise 4-1 + düz boru veya 4-1 + cat back bir sistem daha uygun olacaktır. Alt devirleriniz kaybolur ama üst devirleriniz olabilecek en üst noktaya çıkar. Ha birde yarım headers tavsiye etmem, mümkünse kat'a kadar uzayan headersları kullanın. Son Düzenleyen Evrenoz; 21-09-2009 17:11. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
Kullanılan malzemeler markadan daha önemli, paslanmayacak, çatlamayacak ve uzun vadede kaynak noktalarından atmayacak birşey olduktan sonra a olmuş b olmuş pek önemli değil.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Megan Racing 4-1 deilde....megan Racing 4-2-1 tavsiye ediorum hemde şiddetle...megan headers kullanan arkadaslarım var VTEC2 lerde...4-1 de kullanan var 4-2-1 de kullanan var...alırsan çok memnun kalacagından emin ol....istersen elimizde sıfır var...
__________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Megan 4-2-1 fiyat nedir Alican ?
|
|