|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
Hünerkamşaftın sayfasında Bravo HGT egzantirik ve beyin ile min +43 hp gibi bir ifade mevcut. Bir arakdasım aramıs ve evet daha oncede yaptık demişler. bu ne kadar mantıklı sizce? Bana mümkün değil gibi geldi ama sizin dusunceniz nedir?
sitedeki ifade bu Fiat Bravo hgt orijinal egz.millerinin cadde tipi modifikasyonu + spor beyin 5 kablolu programlama kiti ve ile ustanin ifadesidir;+43 hp ten asagida bi guc yok rolanti konumu duzgun __________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ya onlar yazıyor evet.. ben garanti veriyormusunuz die sahibinden de msj attım bana kendi sayfalarının lınkını gondermıs sadece.. 43 hp ne demek yaw
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Hiçbirşey imkansız değildir ancak çokta iddialı bir rakam kaan bu. Enjektörler bu denli bir artışı karşılayabilecekmi. Regülatör veya benzin pompan bu sırada ne alemde olacak. Hepsini geç fazladan havayı nasıl sokacak. Valla spor beyin meyin bunlar hikaye gibi geldi.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
inanmışlar bence..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Ya 43-45 olmasın 30 olsun o bile çok ii. Peki kaç para istiyorlar??
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
43 sadece etgzantrikle ciddi artış sanmıyorum o kadar artış olacağını bide kalite problemleri vs bulaşma derim farklı marka al
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ankarada vardı eksantirikli beyinli vs.. hersey vardı aracta 185 hp almıstı sanırım en yuksek.. gidişide 180 hp nin baya altındaydı..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 98 vti-06 focus ghia-97 pug s16
|
beygirler havada ucuyo
sadece egzantrik + chiple vermesi imkansız o güç artışını
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Pek iyi referansları yok. Hatta hiçbir forum mesajında memnun kalan üye görmedim ben.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
43 değilde 20 olursa güzel olur...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Anasayfalarını biraz önce inceledim.Yazdıkları bilgilendirmeler ilk başta güzel gibi gözüksede zaten o bilgileri internet kullanan ve forum takip eden azcık kafası çalışan çoğu kişi yazabilir.
![]() Bunun dışın da bir baktımki adamlar 205 GTİ 16v lik makineyi yazmışki 155 hp den 220 hp ye taşıyorlarmış +65 ediyor hemde 7800 rpm de ![]() Yazılım felan gibide birşey yazmamış arkadaşlar sadece egz ile diyor ![]() Biz boşuna uğraşıyoruz stroker ile +30 alalım diye.Adamlarda çeşmeden akan su gibi ++ hp ler akıyor. ![]()
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
bızım arkadasta huner degılde colombo egzantrık vardı, yazılım ve egzantrık egzoz fıltre sonucunda 177 hp verdı arabası. arac onnoda yapıldı.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Arabam 120 beygir filtre taktım 5 beygir kat iptal ettim 10 beygir egsoz taktım 10 beygir sort şiftır taktım 5 beygir yere yakınlaştırdık 3 beygir etti 153 alayı gelsin valla alayına go .....
Gündüz babası işe gider gelir; akşam ailenin genç oglu haftalıklarınla yaptırdıgı modifye listesini arkadaşlarına açıklıyor o misal olmuş onlarınkide....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
bende alayım egz. bari yokuş aşağı 300 hp olur jazz
ahhahahaha
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: A3 Turbo
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
bmw den egzantrik ile 100hp almışlardı en son
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
|
|
|