|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
bir başka forumdaki bir üyeden aldığım (ilk sahibi emre) dc 4-2-1 header'i bir kaç haftalık ekonomik toparlanma sürecinin ardından kat iptali ve komple 51'lik ile sona ulaştırma projemi gerçekleştirdim. montajda saatlerini harcayan 3ncü sanayi erbabından okan abi'ye teşekkürü borç bilirim, bir iş gibi değil bir eğlence havasında işimizi gördük ve benim açımdan harika bir sanayi günüydü. 51'lik boru konusunda da izmirdeki bir başka honda sitesinin admini olan gökhan abi'nin katkısı için de ayrıca teşekkür ederim, şimdilik aracım kafamdaki spec'lere ulaştığı için çok mutluyum, bir sene önce aldığım günlerdeki aracımın ilk halini düşününce sonra vtec2'ler için belki en belirgin farkı yaratan header kat iptali projemi de gerçekleştirince bir hayli yol aldığım için ayrıca mutluyum ve bu mutluğumu sizin gibi otomobil sevdalısı arkadaşlarla paylaşmak istedim, herkese iyi forumlar
![]() orijinal header... ![]() ![]() okan abi çok çalıştı sağolsun ![]() ![]() okan abi'nin abisi de işin ucundan tuttu muhabbet baya güzeldi ![]() ![]() ![]() ben de ayak altında işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
hayırlı olsun, orjinalle arasındaki farkı hissetmişindir heralde
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
eywallah hacım baya fark ediyor orijanliyle, ilk üç vitesi yutuyor araç böyleyken. ben de bursadayım bu arada denk getirebilirsek tanışırız.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Cıvıc
|
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arıza lambası yandımı peki?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
evet lamba yandı, bir kez resetlememi söylediler fakat ben daha resetlemedim bugün resetlicem, eğer tekrar yanarsa yanıltcaz, montaj yapan yer daha önceden aynı işi yaptıysa problem olmuyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Maşallah güzel olmuş işçilik
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
o headersta yanıltıcıya gerek yok. zaten sensörler 1,5 cm kadar geriye takılıyor. ama araçtan aracada farklılık yapar. bi resetle önce yanmama ihtimali yüksek. yanıltıcıyıda sadece kat. sensörüne uygulayın.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: AMG
|
vtec2'ler için dc 4-2-1 ilaç gibi cidden.
bizde burda bir araca taktın, sonuç tatminkar ![]() ![]() allah içine sindirsin. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Cıvıc
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
4-1 megan racing te üzerinde 2 adet sensör yeri mevcut. aslında o headerslar yurtdışındaki dx-Lx manifoltu. yani onlarda katalizör headerstan hemen sonra. o yüzden sensör yerleride orada. bende 4-1 megan racing replikası kullandım. üstteki sensörü 4-1 üzerine taktım. alttaki sensörü headers üzerine takmanın imkanı yok zaten. kabloyu uzatman gerekir. onuda forumda sormuştum tavsiye etmediler. o yüzden kat. sensörünüde kat. ın olduğu bölgeye yanıltıcı takıp kullanırsan sorun olmaz.
yani üstteki sensör headers üzerine. headerstaki diğer delik kör tapa ile tıkanacak. kat. sensörüde kat. ın olduğu bölgeye yanıltıcı ile takılacak. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
hayırlı olsun temiz işçilikle yapılmış.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 02-01-2010 15:55. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
hayırlısı olsun gule gule kullan
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
boruların kıvrımları pek güzel değil
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
emre teşekkür ederim ilgilendiğin için, ancak bugün resetledim, yenişehir-bursa yaptım careforun oraya gelince yandı tekrar, montajı yapan okan abi yanabilir daha önce de vtec2 kat iptali yaptım yanıltırız demişti, izmire dönünce artık bakcaz çaresine, olmadı araya pul vs koydurup sensörü bir daha yerine oturtabiliriz diye ben düşündüm ama okan abi halletçekmiş, öyle diyor.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
izmire dönünce bakıcaz bakalım şimdilik ışıl ışıl geziyoruz kadran
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
son susturucuyu kelepçe ile bağlasaydınız keşke.nikel kaplamanın üzerine kaynak vurulmaz.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |