|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar bu konu hakkında herkesin çeşit çeşit yorumu var herkes farklı görüşleri savunuyor ve nerdeyse idda konusu yaptık biz bunu aramızda normal bir modda ki (egsoz filtre headers) vtı da headers kullanımında 2 ve 2.5 luk headers arasında ne kadar fark olur bunu bizzat deneyen ve etkisini gören felan oldumu ? 2.5 luk headersla 2 lık headers arasında cokmu fark var aracın gidişine ne kadar etken olur
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
inş tam bilgi veren olur burak çok gzl bir konu açmışsın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
senin için açtım konuyu canım benim
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
umut aynı speclerle denedi 2lik ve 2,5luk görebilirse söler...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
iyi ama yeni bir konu değil ki bu?daha önceden konuşuldu bu olay..1.8 araçlara 2.5 collector 1.6VTI araçlara 2.0 collector uygundur dendi.backpressure düşmemesi açısından vti araçlara 2.0 collector daha uygun oluyor denildi..genel yargı böyle ama tabiki yorumlara açık bir konu....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kanka umutun arabasıda kendıne benzıodu bı gun kafası ayık bir gün sarhoş
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bu işin kitabı mı varya
konuşanlar zaten belli birşeyler yaşamış etmişler..ağzı olan konuşur adamım kafanı çok kurcalama bence 1.6 araca 70 lik egzos takıp verim alıyorum diyenler de var 1.6 araca 2.5 headers ile verim alıyom diyenlerde var.herkes kendi çapında bişeler yapıyor anlıcağın no comment...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
bende 2" lik 4-1 dc vardı alttada pek sağlıklı olmayan 60 lık borular son çıkış 60 lık bir otto
alt devirler pek ii deildi ama üstler çıldırıyordu standarta çevirdim manifoldu ve son susturucuyu altlar çok canlı ama üstler ölü hesabını sen yap __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 97VTI-01GTI-97HBVTI
|
iyi oldu konuyu açman burak bende merak ediyordum....bakalım neler söylenicek?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: DBS-R
|
valla bende cok merak edıyorm..ama arabaya gorede deısır bunlar..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ...
|
2.5 header 55 lık boru 51 son susturucu seklınde backpressure yaratmaya calıstım ama tırt burak
ustlerse 7k ustu acık bır rahatlama var 2' takıcam bıde oyle denıcem bakalım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: DBS-R
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: CIVIC VTI
|
2'lik bence filtreli eksozlu vtı için ideal 2'' dc 4-1 kullanıyorum gayet memnunum..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: jazz
|
ben ikisinide kullandım 1.6 da aralarında ahım şahım bir fark anlayamadım hatta şuan egvtec de 2,5 luk kullanıyorum.yere sürtmekden başka bir işe yaramıyor
![]() orj. ise egemen in dedigi gibi alt devir canlanıyor üstler ölüyor.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
ben şu anda orjinal kullanıyorum.....dc 2'' kullandığımdada öle kayda değer bir şey vermedi benim arabamda....7000 den sonra 2/3 beygir gibi gördük dynoda....ama 7000 e kadarda bütün devirlerde aynı oranda kayıp vardı....ama bunun için altları kaybetmek bana mantıklı gelmedi ve orjinale döndüm........bu arada komple 51 lik düz boru ve ss magnum replikası son vardı arabada...daha fazla hava alıpta^''egzantrik ıvır zıvır'' daha fazla egzoz üretilmediği sürece kendi orjinal dökümü çok kötü değil bence
Son Düzenleyen speed; 11-01-2010 12:28. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
2,5 lik kesinlik yüksek dereceli egzantirikli yüksek sıkıştırmalı vtilarda öneriyolar şiddetle..2,0 lar ise ne desek doğru olur stock spec aynen öle bence yüklü değilse hayırlı olanı 2,0
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:30 ::::

konuşanlar zaten belli birşeyler yaşamış etmişler..ağzı olan konuşur adamım kafanı çok kurcalama bence 1.6 araca 70 lik egzos takıp verim alıyorum diyenler de var 1.6 araca 2.5 headers ile verim alıyom diyenlerde var.herkes kendi çapında bişeler yapıyor anlıcağın no comment...