Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 09-02-2010, 19:49   #1

G.S.İ_07 - ait Avatar

Otomobil: 01 Corsa C Z14XE

Exclamation corsa c 1.4 filtre kit seçimi

Selamlar herkese,başlıktada belirttiğim gibi corsa c 1,4 litre hactcbak 3 kapı aracıma profesyonel ve corsa c serisi bu motor için en iyi bir de muadili olan filtre kiti tavsiyesi istiyorum siz usta modifiyecilerden saygılar iyi forumlar..
G.S.İ_07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-02-2010, 19:52   #2

Ahmet_28 - ait Avatar

Otomobil: Tempra 2.0 16 V

simota carbon charger intake set

barnak bassam olurmu ?
Ahmet_28 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-02-2010, 23:12   #3

Livestrong - ait Avatar

Otomobil: TZ Corsa D Sport - 90" Flash

Livestrong - MSN üzerinden Mesaj gönder
bu konu banada yarıcaktır =) Simota banda önermişlerdi
Livestrong isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-02-2010, 23:20   #4

G.S.İ_07 - ait Avatar

Exclamation

Livestrong´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu konu banada yarıcaktır =) Simota banda önermişlerdi
Evet, teşekkürler Ahmet bey ,başka yok mu önerisi olan sadece simota carbon charger intake set le mi en iyi performans alırız ya da ses ?
Eski 09-02-2010, 23:54   #5

brqcors - ait Avatar

Otomobil: EP2

benim eski aracım 2003 1.4 manuel vitesti.normal filtrenin oldugu yerdeki üst kapagı ve filtreyi cıkardım.emmeden gelen boruya simota acık hava filtresi koydum.onun etrafına da motor tarafını kapatacak sekılde bi koruyucu koydum.hem ses olarak hem de performans olarak cok cok iyiydi.çekişte kayıp yaşamadım hiç.
brqcors isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-02-2010, 23:56   #6

Livestrong - ait Avatar

Otomobil: TZ Corsa D Sport - 90" Flash

Livestrong - MSN üzerinden Mesaj gönder
benim corsada jsv takmıştım ses yoktu per. vardı gittim 20 lira dandik bi filtre taktım ses acaip oldu performansta öyle zaten hiç per. kaybı yaşamıyorum ama sağlıklı değil
Livestrong isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 00:10   #7

Görkem - ait Avatar

Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2

raid hp maxflow kit te olabilir,opelde güzel sonuçlar veriyo,,ben vectra da 45000km dir sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...simotada uygunlanmışlarda gördüm genelde onlarda iyiydi hem ses hem performans açısından ......

Son Düzenleyen Görkem; 10-02-2010 00:13.
Görkem isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 00:28   #8

CallMeInsane - ait Avatar

Otomobil: 71'Dodge

peki bu filtreyi 1.2 corsaya uygulasak ne olur :S

CallMeInsane isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 11:06   #9

Otomobil: -

CallMeInsane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
değişen bişey olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca simota carbon charger intake kit'i citroen c4 e uyguladık , bnde astra H var 20 ytl ye sadece kafa markasız bişi var üstünde. c4ten cıkan sesin 2 katını cıkartıyo abartısız söylüyorum.performansa bişi diyemem ama ses istiyosan cok para vermene gerek yok. Ben astraya boru takarsam olucakları dusunemiyorum zaten =)
muratdalci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 16:28   #10

G.S.İ_07 - ait Avatar

Arrow

Livestrong´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim corsada jsv takmıştım ses yoktu per. vardı gittim 20 lira dandik bi filtre taktım ses acaip oldu performansta öyle zaten hiç per. kaybı yaşamıyorum ama sağlıklı değil
TEŞEKKÜRLER..
Görkem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
raid hp maxflow kit te olabilir,opelde güzel sonuçlar veriyo,,ben vectra da 45000km dir sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...simotada uygunlanmışlarda gördüm genelde onlarda iyiydi hem ses hem performans açısından ......
bir bakayiim dediğinize teşekkürler..
CallMeInsane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
muratdalci´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
değişen bişey olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca simota carbon charger intake kit'i citroen c4 e uyguladık , bnde astra H var 20 ytl ye sadece kafa markasız bişi var üstünde. c4ten cıkan sesin 2 katını cıkartıyo abartısız söylüyorum.performansa bişi diyemem ama ses istiyosan cok para vermene gerek yok. Ben astraya boru takarsam olucakları dusunemiyorum zaten =)
anladığım kadarıyla vasat bir filtre ile makul bir ses alabiliyoruz,yardımlarından dolayı tekarar tekrar teşekkürler herkese.Ama hem güzel ses ve performans için bu simota ve
raid hp maxflow kit e bakacağım arkadaşlar.
Eski 10-02-2010, 16:34   #11

Saro-Ş - ait Avatar

Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)

Görkem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Harika Bir Filtre Raid 2000cc için tasarlanmış olan filtreyi 1600cc takmıştım deli gibi bğrıyodu biraz tuzludur ama çok iyidir bildğm kadarıyla yurdışında audiye falan hep riad takılıyo benimkinin kutusunda audi için yazıyodu
Saro-Ş isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 17:03   #12

G.S.İ_07 - ait Avatar

Saro-Ş´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Harika Bir Filtre Raid 2000cc için tasarlanmış olan filtreyi 1600cc takmıştım deli gibi bğrıyodu biraz tuzludur ama çok iyidir bildğm kadarıyla yurdışında audiye falan hep riad takılıyo benimkinin kutusunda audi için yazıyodu
acaba 1400 cc de nasıl iş yapar?
Eski 10-02-2010, 18:37   #13

PaSHa-brk - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

PaSHa-brk - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ben Simota'nın açık filtresini taktım hangi modeli bilmiyorm ama ne ses,Ne verim alabildim.Söktüm sonra..Carbon kit'i denemek lazım..

-Arzum Design Tuning Store-
PaSHa-brk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 18:57   #14

Otomobil: -

Arkadasım zaten araban 1.4 performans alsan alsan 2 3 beygir alırsın diye tahmin ediyorum seni asıl tatmin edicek olan ses oldugu için bnce en cok hangisi bagırıyosa onu al derim şahsen ben öyle yaptım. hem ekonomik hem istedgini gayet guzel veriyo.paranı toparlayınca saglam bişi alırsın olur biter.diyosan ki param var bas parayı al saglam bi kit ama simotanın carbonunundan ses bekleme,tabiki farklı bi ses duyucaksın ama böğürtme işi yalan( C4e uyguladım baska araçlarda bilmyrm ama sanmıyorum değişicegini belki yuksek motorlarda ama arkadasın zaten 1.4). Benim sana tavsiyem bu yöndedir

Saygılar...
muratdalci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-02-2010, 20:02   #15

G.S.İ_07 - ait Avatar

Arrow

PaSHa-brk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Simota'nın açık filtresini taktım hangi modeli bilmiyorm ama ne ses,Ne verim alabildim.Söktüm sonra..Carbon kit'i denemek lazım..
anladım teşekkürler
Arkadasım zaten araban 1.4 performans alsan alsan 2 3 beygir alırsın diye tahmin ediyorum seni asıl tatmin edicek olan ses oldugu için bnce en cok hangisi bagırıyosa onu al derim şahsen ben öyle yaptım. hem ekonomik hem istedgini gayet guzel veriyo.paranı toparlayınca saglam bişi alırsın olur biter.diyosan ki param var bas parayı al saglam bi kit ama simotanın carbonunundan ses bekleme,tabiki farklı bi ses duyucaksın ama böğürtme işi yalan( C4e uyguladım baska araçlarda bilmyrm ama sanmıyorum değişicegini belki yuksek motorlarda ama arkadasın zaten 1.4). Benim sana tavsiyem bu yöndedir

Saygılar...
saolasın tavsiyen için ancak bu aracı almadan önce spor bir araba olsun artık bu 2.aracım modifiyeye açık olsun ama günlük olacak die gsi c 1,8 almanın saçma oalcağı ve şehir içi stock 90hp olan bu aracı mod layarak 120 hp gibi hedefimiz var amacım sadece ses değil 1,4 aractan cıger almak hedefimiz kadar mesele bu şehir içinde bana yetecektir 120 hp .ha belki gsi dan ozaman dahada çok yakacaktır ama sanmıyorum
Eski 11-02-2010, 10:50   #16

PaSHa-brk - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

PaSHa-brk - MSN üzerinden Mesaj gönder
G.S.İ_07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

saolasın tavsiyen için ancak bu aracı almadan önce spor bir araba olsun artık bu 2.aracım modifiyeye açık olsun ama günlük olacak die gsi c 1,8 almanın saçma oalcağı ve şehir içi stock 90hp olan bu aracı mod layarak 120 hp gibi hedefimiz var amacım sadece ses değil 1,4 aractan cıger almak hedefimiz kadar mesele bu şehir içinde bana yetecektir 120 hp .ha belki gsi dan ozaman dahada çok yakacaktır ama sanmıyorum
120 hp almak için neler yapıcaksın?

-Arzum Design Tuning Store-
PaSHa-brk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-02-2010, 10:55   #17

Cimmeria - ait Avatar

Otomobil: CTR & Megane II Hb

Saygılar...
ses alıcam diye adam gibi yalıtmadan saçma sapan bir konumda açık hava filtresi koyarsa alacağı aşırı ısıdan dolayı 90 beygirlik motor daha da performanstan düşer

www.seslidusunuyorum.com

"japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
Cimmeria isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-02-2010, 11:02   #18

Cimmeria - ait Avatar

Otomobil: CTR & Megane II Hb

G.S.İ_07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anladım teşekkürler

30 beygir atmosferik 1.4 araç için sıkı rakam, allah kolaylık versin bana biraz zor gibi geldi...

www.seslidusunuyorum.com

"japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
Cimmeria isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-02-2010, 11:04   #19

Saro-Ş - ait Avatar

Otomobil: '11 Scirocco DSG HP? :)

Filtre Kite Yani Soğuk Hava Girişinden Gelen Boruyo Bağlı İse Aşırı Bir Ses Bekleme Derm benim 307 De Simota Kit Raid Hp Max Flow Filtre Vardı Kitin Soğuk havayı aldığı Boruyo Bağlıyınca Ses Gidiyodu Azda olsa Ara Viteslerde PErformans Değişiyodu Filtrenin Ucunu Boşa Çıkarınca Performans Ciddi anlamda KEsiliyodu Sıcak Hava emiyodu filtre fakat ses çok iyi çıkıyodu bence parana kıy corsa c 1.4 için özel simıt carbon charger kit var onu al

Saro-Ş isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:33 ::::