|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
106 Gti için filtre kiti araştırıyordum.İki tane ürün var düşündüğüm.Simota Aero ve Myracing 106 Filtre Kiti.Sizin görüşleriniz nedir bu filtreler hakkında.Fiyat performans olarak değerlendirmeye alındığında hangisini önerirsiniz ?
simota aero form ![]() my racing 106
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
ikisi arsındada çok fazla fark olacağını tahmn etmiyorum. ben olsam orj 106 filtre kiti alrıım. gözede hoş gelio orada 106 yazması.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
simota aeroform kullanıyorum cokta memnunum tavsiye ederim....
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Simotada kırılma dagılma sorunu oluyormu kazanında ?Fiber bende mevcut fakat yıprandı artık simotada yıpranıyormu acep ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
simota kesinlikle
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
simotanın filtresını kullandım yaklasık 1,5 sene cook memnun kalmıstım....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: honda cbr 600
|
ilk resimdeki simota saxo için olan senin kazan tipi gene 2. resimdeki gibi olacak simota ile myracing dediğin arasında 100 tl fark var heralde
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
evet 100 tl fark ediyor ancak fiyat önemli değil.performans olarak kullanım ve dayanıklılık konusunda iki ürününde + - leri nelerdir acaba?
simotaya 200 küsür lira vericeksem ne gibi + ları vardır? my racing simotayla aynı işi görürmü yani simotayla arasında dağlar kadar fark varmıdır ? fiyat olarak var biraz ama performans olarak
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: honda cbr 600
|
kalite farkı illaki vardır aman aman bir fark olacağını zannetmiyorum git simota al sonra aklın takılır acaba simota alsam arabam daha iyimi olurdu diye
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 GTİ
|
simota da sankı agız kısmı tam oturmuyor hava kaçırıyor boşa gibime geliyor dostum...
ben myracinq kullanıyorum ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Benimde çewremdekiler hep sımota kullanır memnunlar ama 106 yazanda şık duruyormuş eğer arada uçurum bir fark yoksa 106 olanı al bence..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
simota aeroform +1
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bende böyle birşey duydum etrafımda kullanan olmadığı için foruma sormak istedim... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
orjinalini al kardeş hiç bi performans farkı yok emin ol. 106 nın orjinal filtre kiti cuk oturuyo. ara kaldı yan duruyo gbi sorunlar çıkarmaz hem.. daha da ucuz. simota nın ismi var die daha pahalı. kullanan arkadaşlarım var gayet iyi biliyorum bu yüzden.. yıpranma olayı da motor ıslakken (yağmur, kar vs.) çıkma yola. kurula güzelce öle çık.. kuru kullan.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
simota al bence
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: PD150 4MOTİON
|
bendede simota var çok memnunum...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Bende My Racing kullanıyordum hem görünüm hemde fiyat açısından daha güzel.Ucunada K&N RC2600 tak kullan derim my racingin kazanını gayette güzel
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |