|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
Dün aksamdan sonra araca biraz daha ilgi gostereyim diyorum zira beni hic mahcup etmedi hemen hemen hic ilgilenmedigim halde.
*Mobil 10-60 a acil gecis yaptım Motul 5-30 u araba icince tekrar edge yada muadili ustu bir yaga gecmemi onerirmisiniz ? *NGK bkr8... bujiler araba gezip duruyor uzerinde sanırım fabrika cıkıs bujileri var halen durumları hakkında haberim yok degisim sonucu artı eksi bir fark olurmu ? Buji icin yine orj. 180 tl sanırım servis fiyatı onerirsiniz yoksa bkr8 ler OK midir. * cok sukur vites gecisleri sorunsuz ama yinede corsport bushing set onerirmisiniz sanzımanı koruma amaclı olarak ? *biraz sehir efsanesi birazda kendi kuruntum ama 2-3-4 teki yuruyusunden memnunum fakat 5 ve 6 da arac sanki cok iyi degil lastiklere bir kontrol rot balans sonrası bir duzce yapıp gelsem 200+ bir faydası olurmu ozellikle 5.vites belirleyici malum dynoyada 5. viteste cıkıyoruz. *aem cai,toda headers ,greddy catback ten sonra aem wide band ile surekli afr okumam gerekirmi stock beyin ile yururken izlemem yada mudahele etmem gerekirmi? *zincir uzamansı ve performans dususunden bahsediliyor aracım ile son 1000 km dir performanslı kullanıyorum zincir uzaması stock beyin 8200 devir maks. ile olabilecek birseymi yoksa kpro ile saptırılmıs araclardamı daha cok sık karsılasılan bir durum , eger uzama var ise ayar sonrası bir degisim artı yonde gozlenebilirmi? Simdilik bu kadar aklıma geldikce eklerim akla mantıga garip sorular olarak gelebilir bilen arkadaslar tecrubelerini paylasırsa sevinirim Son Düzenleyen seko; 08-03-2010 11:46. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
*biraz sehir efsanesi birazda kendi kuruntum ama 2-3-4 teki yuruyusunden memnunum fakat 5 ve 6 da arac sanki cok iyi degil lastiklere bir kontrol rot balans sonrası bir duzce yapıp gelsem 200+ bir faydası olurmu ozellikle 5.vites belirleyici malum dynoyada 5. viteste cıkıyoruz.
sehır efsanesı oylemı 200+ uzun yolu sana kım soyledı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
![]() Neyse polemik olmasın sadece tek baslıga takılmayalım |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
kpro al...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
o zaman tez vakitte kpro lu bir arac ile denemem lazım
![]() intake gelsin monte olsun kpro sanırım skukn2 emme ile birlikte olur oncesinde bir wideband takayım hazırlık olarak cuma sanki senin aracı gordum siyah kaputlu kırmızı ep3 vardı hayırlı olsun kazasız belasız |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
kpro vs yokken wideband ne ise yariyacak, fakirse 5. enjektor falanmi takicaksiniz?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Bence wideband bir araca filtreden bile önce takılması gerekn bir parça. Türkiyede malesef herkes arkadaşından duyduğunu aracına takıyor. Araç aslında poziif değil negtife bile gitse güç aldım sanıo. En güzel ayar için hep widebanda bakmazmıyız. Biz honda kadar akıllı araçlarla uğraşamıoruz, ancak wideband sayesinde hava filtresi seçimine yada regülatör pompa değişimine dahi gidebilioruz. Çünkü eşdeğer başka araçlarla kıyas yapma şansı var logları.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
araba bc header sonrasi fakire kaliyor diye oemmi takicak
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
müdahale etmekmi gerekiyo fakir-zengin olduğunu görür gazlamaz işte hıı bi problem var der
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: var
|
bi safc yeterli olur sanırım zengin fakir konusunda
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Herşey imkanlar dahilinde. Ancak hep sölerim ilk mod parçası bence afr okuyucudur. Çünkü çoğu kişi lambda sensörü bozuk onu dahi bilmio, para harcayıp duruo. Ben arkadaşımla aynı parçaları taktım ama benimki öyle gitmio dio. Yani bişeyleri tahmin etmektense neyin ne olduğunu, hangi parçanın nasıl etkidiğini anlamak için gözlük (wideband) takmak şart
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
wideband yerine knock gostergesi koyalim daha mantikli?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
neden daha mantıklı
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
sonuçta hepsi lazım olan parçalar hepsinin olması daha mantıklı. wideband her halukarda lazım ayar esnasında ayardan sonra, neler olduğnu gözlemlemek iyidir insanın kafasında kuşku kalmaz
![]() knock ta gerekli bence, az benzin çok benzin den ziyade iyi benzin kötü benzinde olabilir ![]() atmosferik araçlarda nekadar gereklidir tartışılır ama, egt de lazım olabilir. silencer takılı iken egt farkı oluşabilir. yani imkan varsa hepsini uygulamak lazım
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
diyorumki knock sensörü anlatırmısın ne işe yarar kaynak vermene gerek yok google a yazmayı bende biliyorum wide band da zengin fakir görüyosun basmıyosun diyosunki hmmmm araba zengin de demekki hava yetmiyo ona göre işlem yaparsın cai yaparsın bişi yaparsın peki knock sensör avans vurduğunu gösteriyo eywallah ta neden vurdugunuda gösteriyomu ?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|