|
|
#1 | |||
![]() |
yeni aldığım Araca filtre kiti yapmak istiyorum.aracım çift karbratörlü
![]() ![]() bu resimdeki gibidir. nasıl bi filtre sistemi yapacam.bazı yabancı forum sitelerinde görüyorum her karbratöre küçük ayrı ayrı filtre takmışlar.buna benzer resim video veya buna benzer bişeler varsa veya hazır kitler varsa,burada paylaşırsanız sevinirim __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. Son Düzenleyen MKT; 17-03-2010 12:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
http://image5.sahibinden.com/photos/...8130325ulo.jpg
weber yapılabilse birde böyle filtre oturtulsa çok güzel olur...birde bu ef kasası çok düzgün olupta yatan araç mı? hayırlı olsun... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kasası çok düzgün hiç değişeni yok bikaç parça boya var.sen mustafa abiye baktığımızı diyosun sanırım o deil.benimki ayrı.resimleri ekleyecem akşam
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
evet mustafa kardeşimin baktığı aracı zannetmiştim... sizede hayırlı olsun ef leri seviyoruz resimlerinide görmeyi isterim...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
saol teşekkür ederim.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
karburatöre filtre ile uğraşma... ses mes vermez sağlmalar aracın... keichin karburatörlerinin arka kısmını aç emiş kısmına daha geniş tb yaptır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
amac ses almaksa karburator kapagini cikar acik filtre gibi olur
ama rolanti oynayabilir
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
timu yok ses istemiyorum.şu hali ile elimi filtrenin önüne koyuyorum neredeyse hiç çekmiyor.yani aracın yeterli emiş yapmadığı kanaatindeyim.filtreyi değiştirdiğimiz halde emiş çok kuvvetli deil acaba normal mi bu?
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
filtreleri sök öyle bi kullan o sekilde anlarsın sorun olup olmadıgını bence.
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ozaman olmuyor araba boğuluyor çok fazla havadan birde kapağı sökünce lpg de çalışmıyor.benzindede devamlı sallanıyor rolanti.buna uygun bir filtre kiti felan vardır diye düşünmüştüm
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
uygun filtre kiti varmıdır bilmiyorum ama bunun orjinal filtreleridemi yok parcacılarda ona baktın mı dostum.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
orjinal filtresi var zaten değiştirdim filtreyi sıfır aldım.eskisi çok kötüydü.berbat durumdaydı.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
şöyle bişey dene
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
çok güzeller
![]() __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Bence direk 4-1 headers yaptir komple 51 lik boru ve son susturucu isini fazlasiyla gorur
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
o fotodaki karbüratör değil ki ama bildigin itb
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
filtre takmak konusundaki fark ne peki
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|