|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
http://www.sahibinden.com/85_bin_km_...QQdisplayitem?
Bu araçların otomatik viteslisinden yani bu linktekinden arkadaşım almayı düşünyor,otomatik vitesin sorun çıkardığını söyleyenler var ,sizce doğrumudur,kronik porblemleri var mıdır ? Gelecek bilgiler çok önemli Scenic için bilgi alamadım birde o araç hakkında bilgisi olanlar varsa ,paylaşırsa seviniriz Son Düzenleyen _muhaRRem; 14-04-2010 23:11. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: dci
|
scenic 1,6 otomatik ile megane 1,6 otomatik aynı şey
megane otomatik kullanıp memnun olan var mıdır? saçma bi şanzıman bence.. toyota verso otomatik , corollalardaki gibi m/m şanzıman mı? eğer öyleyse zaten otomatik sayılmaz , aynen manueldir , otomatikleştirilmiş manuel şanzıman yani , debriyajı felan var , geçişleri saçma salaktır , yığılma felan yapar ama sorun çıkarmaz diye biliyorum zaten performans odaklı bir araç değil verso 1,6 otomatik |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dci
|
o zaman m/m şanzıman değil , avensislerdeki şanzıman
benim bildiğim avensis otomatiklerde de bi sıkıntı yok kısacası otomatik renault almaktansa otomatik japon alırım ben olsam bir de arada kalite farkı var , scenic dediğimiz şey özde megane zaten |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
versolarda m/m şanzıman sistemine sahip araçlar yani corolla dizeldeki şanzıman versoda var. Bide versonun direksiyon açısı yok dar alanlarda çok iyi manevra kabiliyeti yok ama içi çok geniş komforlu aile için ideal özellikle geniş aileler için.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: i-30
|
eski M/M ise hiç gerek yok muadili biton araç var zafira scenic gibi
__________________________________ 1881 - 193∞