|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
iskendurunda arkadaşımda si var araçta ısı problemi var,aracı normal sürüşlerde sorun yok ama araç rolantide iken ısı yükseliyor gaz basınca geri düşüyor,radyatörün kapağını açınca havasını alıp devam ediyor ve bu sorun 1-2 hafta sonra tekrar oluşuyor acaba sorun nedir
![]() arabada headers filtre chip var radyatörde orj göre büyük
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat Son Düzenleyen tyMu; 26-04-2010 14:59. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
devirdayım yani su pompası olabilir...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Eg Sedan.
|
fan müşürünüde bi kontrol edin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
su pompası eski orj olan fan müşürü yeni değişmiş
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
contada yanık olabiliraraç çalışırken radyatör kapağını açın suyu dışarı veriosa yani kaynatıyorsa contadan dolayıdır..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
hava yapiyorsa buyuk ihtimal su eksiltiyordur ve radyator hortumu sisme yapiyordur radyator kapagini degistirmeyi deneyin eger duzelmesse buyuk ihtimalle ust kapak contasidir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
bence bariz olarak devirdaim de problem var.. su (devirdaim) pompasını değiştirmek problemi çözecekmiş gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]()
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
muhtemel arıza --> su pompası
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ford festiva gl & t4 transporter spesial edition
|
kardeşim direk aynı sorunu yaşadım ve radyötör benimde orjinalden büyüktü .neler çektim ondan bir bilsen dururken yükselir giderken sorun yok .enteresan bişi o kdar şey baktırdım ettim tek çözüm vtec radyatörü alıcaksın birde yeni termostat sorunsuz devam-160 veya 200 arası radyatör 2.el ucuzda olbilir .20-30 lira termostat sorunsuz gezer
__________________________________ 1045 Millenicom Ses Hizmetleri A.Ş---New Age iletisim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ford festiva gl & t4 transporter spesial edition
|
ve şunuda sölim aynen 2 hafta yapmazdı bir gün bir yapardı hararetle başım derde girerdi resmen .paşağluna gittim orda yaptırdım .radyatör aldım fan aldım beraberinde termostat aldım sıfır yola devam sıkıntısız bindim .
__________________________________ 1045 Millenicom Ses Hizmetleri A.Ş---New Age iletisim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aynı sorun bendede vardı.kimisi üst kapak dedi kimisi conta dedi kimi devirdaim dedi.ama baktık ki radyatörün ömrü dolmuş.bende gittim Ef e si radyatörü aldım.10-15 cm daha büyük.fan müşürünüde değiştik çok şükür şimdi bişe yok.o sorun varken araba ile kırmızı ışıkta durmaya korkuyodum patlayacak diye hararetten.şimdi mutluyum huzurluyum biliosun tymu.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|