|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
arkadaşlar bişe sorcam
focus sport trend e 2.0 headers tan itibaren 60 lık boru (spiralin giriş çıkış da 60 lık)+ orjinal orta susturucu(girş çıkış 60 lık olcak)+ 60 lık bir son susturucu işlemini yaparsak ne gibi sonuçlar alırız fikirlerinizi almak istiyorum .. not: Yarın yaptırmayı düşünüyorum da... araçta kat iptali + green kutu içi filtre var. orjinal boru çapı 55 __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
back pressure fazla olmaz kanatindeyim.Alt devirlerin çok ölüceğini sanmıyorum ama üst devirlerde bi neşelenme olucaktır.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
alt dewir 1000-2000 nasıl olsa pek de sorun teşkil etmez zannedersem beni düşündüren üstlerin ne kadar canlanabileceği
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
üstler çok zevkli olur. 2.0 arabada da altlara çok etki ediceğini sanmam valla
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hissedelicek kadar bir neşelenme olur kaatindeym.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
inşallah ya bakalım
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
1400 hp lancıa yapmıs bır adamın bunları sorması ne enteresan...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
evet sorabilirim her aracda nolcağı farklıdır.. her konuda bu şekilde konuşulmazsa sevinirim. beğenmior olabilirsin veya sevmior olabilirsin ama yeter arkadaşım. eski davaları açıp duruosunuz bıktım artık ..
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|