|
|
#1 | |||
![]() |
satılık bir crx var sahibinden de tek sorunu ateşleme karıştırıyor diyor motor komple yenilenmiş bu araç ateşleme yüzünden sorun cıkartırmı ateşleme karıştırmasının tamiri ne kadara patlar bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı bilgili arkadaşlar yazarsa iyi olur tşkler
belki aracı tanıyanda vardır http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...me-c-r-x/detay __________________________________ OldSchool |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda stock CRX
|
sentesi kayık olabilir ama eğer dist. değişecekse parça bol miktarda var
korkulacak bir durum deil bildiğim kadarıyla ama yinede ben olsam şeref abiyi yani radar hondayı görmeden bu işe girmem.. ayrıca ruhsat sorunu varmış ve kanımca bu sorun daha büyük!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ateşleme karıştırıyor ne demek... distribütör kablolarını doğru yere takmamışlar bence .. eğer öyleyse kırabildiğin kadar fiyat kır aracı al , distribütör kablolarını doğru bujilere taktığın zaman araba düzelecektir.
ateşleme karıştırmak lafını da ilk defa şu anda duydum |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
önceden arabanın motorunda bi sorun vardı zaten 1-2 sene öncede satılıktı...bu para verilmez bence buna diri durmuyor araç...çalışan araba alın bence çalışmıyorsa daha fazlada problem olabilir .
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:39 ::::

korkulacak bir durum deil bildiğim kadarıyla ama yinede ben olsam şeref abiyi yani radar hondayı görmeden bu işe girmem.. ayrıca ruhsat sorunu varmış ve kanımca bu sorun daha büyük!!!