|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
şimdi usta baktı yeni motor toplayabiliriz dedi..
elimde 1.4 blok var araç bildiğiniz gibi karbüratörlü ona göre birşeyler düşünüyorum vtec motour koymak gibi bir niyetim yok. şuan ben bu motoru nasıl toplayayım. ne gibi parçalar kullanayım. fazla param yok çok sıkışık döneme denk geldi. ama uygun yollu güzel parçalarla toplayayım bari.. yardımlarınızı bekliyourm 8 ayda 40.000 km yapmışım arabayla bunuda göz önünde bulundurun ..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
aşırı beklenti yoksa kaliteli yan sanayi ürünlerle toplamak en mantıklısı bide enjeksiyonluya dönerse tamamdır...günlük kullanım için en ideali budur ayda 5bin km yapınca yakıtı düşünmek lazım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ef lerde enjeksiyonluya dönmek bir motor toplamak kadar masraflı olur şahsi fikrim motor toplayacaksan kesinlikle yan sanayi olayına girme ef civicte 2 defa motor topladım birinde kaliteli yan sanayi denilen tüm parcalardan aldım a'dan z'ye daha rodaj bitmeden segman kırdı sonra orjinal parçaları toplayıp yaptım saat gibi oldu sorunsuz 30.000 km ben bindim sonra sattım.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
ben senin yerinde olsam o motorla daha uğraşmazdım gider çıkma EJ9 motoru swaplerdim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tek nokta enjeksyona cevirme için parçalar elimde mevcut k serisi parçaların varsa takasta yapabilirim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
1700 e maal falan maal oluyo enjeksiyona dönmesi motor toplama kadar pahalı olmaz yani
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 206 gti
|
üst kapak taşlandı tüm contalar değişti karter değişti triger v kayışı direksiyon kayışı debriyaj teli siboplar vs. hepsi değişti
800 tl gitti işçilik dahil..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ..40
|
8 ayda 40bin kontak hep açıktı galiba