|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
bi arkadasım için bu konuu açıorm suan aracımızda
komple egz psaoglu yazılım custom cai var biz buna ek olarak neler yapabiliriz max orj egzantrikle ne kedar donmeliyiz??? ve 106 larda yapılan islemler gbi 13/59 mesela bu tarz bi kısa sanzıman varmıdır 206rc ye uygun ve nerden buluruz ve araç hakkında bilgili arkadasların önerilerini bekliyoruz... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
araç modifikasyonları çok tanıdık geldi, mavi bp plakalı tamer kankamın eski aracımı acaba,,
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
şuayb gelir abi birazdan
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
benim gözlemim 7500rpm üstü dönmenin getirisi yok götürüsü var, üstünü dönen arkadaşlar yataklarını kontrol ettirsin
![]() 17/77 ayna mahruti var, ama hangi pejodan çıkıyor bilmiyorum hem de çok kısaltır. __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: c4 vtr
|
yanlış hatırlamıyorsam partner'larda vardı o.tam emin değilim ama bi bakın derim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: LOADING...
|
+1 0000 :d
Son Düzenleyen ADMISE R1; 29-07-2010 16:08. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: LOADING...
|
Arabada zaten sağlıkLI yürümesini sağlıyacak işlemler var.bundan sonrası yüksek maliyete dayanıyor ben egzantrik araştırdım baya maliyetli ve getirisi ne kadar olur meçhul.bence en mantıklısı biraz daha kasıp sc yapmak olur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Alım satım iki taraf içinde hayırlı olsun. 1 yada 2 gün önce Yenibosna köprüsünden soğanlıya inerken gördüm. Temiz ve parlaktı
Herneyse araç üstündeki herşeyin sorunsuz ve en uygun şekilde olduğunu var sayarak önerebileceğim şey 17 / 77 kısa şanzıman olur. Arkadaşımın elinde bir tane oldukça temiz olması lazım 550 tl istiyordu en son. 7500 üstü dönmek VVT kasnağını bozucaktır. Egzantrik düşünülebilinir ama kimse alıcağınız güç konusunda garanti veremez mağlesef. Orjinal egzantrik yada normal egzantrik ile VVT iptal edilerek 2 tane ayarlı kasnakla timing yaptırabilirsin. VVT iptal olmasın dersen sadece 1 tane ayarlı kasnak ile eksoz tarafı egzantriğine timing yapılabilinir ama bence bu sineği sıkıp yağını çıkartmak oluyor. Paşaoğlunda yazılım yapıldıya dyno'yada çıkmıştır. Değerler ne şekilde ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
timing yapılabilir bide kısa yapılabilir fazlasından ne gelceği meçhul 1000-1200 gibi bi masrafla bunları yapabilrsin fazlada uğraşma kafanı yorma
sadece dahada hızlı gitmek gibi bir çaban varsa ileride satıp typer almanı öneririm |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
ses mi yapar? __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
soğukken filan mı yapar sürekli mi?
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
teşekkür ederim,nos veya eksantrik arasında kaldım ama buna da yetişip değerlendirmeye çalışıcam...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Sesde yapabilir. Yapmayadabilir. Valla Cem'in dediği gibi sesi yapmıştı onun ki ama ses yapmadan bozulanda duydum. Nasıl test edilir bilgim yok.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
conta kaç mm acaba rc lerde ince conta uygulanırmı
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|