Kayıt ol

Eski 31-07-2010, 13:41   #1
GeNeRaL(MIG)
Misafir

Fiat tipo 1.6 (92 model)

92 model 1.6 tipo için egzantrik değişimi olabilirmi yada yapan varmı bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?
Eski 08-09-2010, 02:57   #2
kdr

kdr - ait Avatar

Otomobil: Ae 101 --->

kdr - MSN üzerinden Mesaj gönder
yanılımıyorsam istanbul da hüner kamşaft var orası ıle bı gorus derım daha once ben gorusmustum yardımcı olmuslardı ..
kdr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-09-2010, 03:51   #3

redlinemst - ait Avatar

Otomobil: -

2001 dogan 1.6i.e atmosferık neler yapılabılır ? yardım

bak seninkiyle hemen hemen aynı konu motorunuz aynı yani her türlü afterı mevcuttur o motorun ama bi dereceli koymakla bitmez sanırsam bunun yayı var şapkası var çağrı görsün daha detaylı yazar.

mami_makinen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr
redlinemst isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-09-2010, 10:29   #4

CGR328 - ait Avatar

Otomobil: [ ABARTH ]

redlinemst´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2001 dogan 1.6i.e atmosferık neler yapılabılır ? yardım

bak seninkiyle hemen hemen aynı konu motorunuz aynı yani her türlü afterı mevcuttur o motorun ama bi dereceli koymakla bitmez sanırsam bunun yayı var şapkası var çağrı görsün daha detaylı yazar.
gördüm gördüm

kardeş bi tek egzantrikle bi verim alamazsın ayarlı kasnak ve yay şapka olmadan ... huner kamşaftda bildiğim kadarıyla sadece egzantrık üretiyor eğer illa yapıcam diyosan http://www.dbilas-dynamic.de/index.htm adresinde ve http://www.protoxide.it/ adresinden araştır derim ama bizim bu tipo -tempra- şahin doğan uno motorlarından atmosferikde bu dediğim malzemelerle fazla verim alamazsın sohc motor olduğu için , yapıcaksan turbo yap derim hiç uğraşma atmosferikle daha çok paran gider turboyo göre
eğer atmosferik yapıcaksan yüksek model tipolarda mpi motor seçeneği çıktı biliosundur belki o motorun emme manıfoldunu al arabanı 4. enjektorlu yap fazla bi paran gitmez bide standalone beyin sıralı sistem lpg bile bağlayabiliyosun walla 10 numara olur tadından yinmez

hızlı olmak korkmamakdır....
CGR328 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 16:44 ::::