|
|
#1 | |||
![]() |
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 saatir forumda vti için bir kaç bilgi araştırdım kimisini buldum kimisinide bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bu sibob ayarları ne olması gerekiyor araçta şimdilik bir şey yok orjin sadece short ram var ama 1 ay içerisinde hem aem v2 + 4-1 header ve bir son susturucu olucak bunlar takıldıktan sonra olması gereken bir ayarlar nedir?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. __________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
egzantrik değiştirmedikten sonra sübap ayarlarıyla oynamana gerek yoktur...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Orjinal ayarlar şöyle ,
Factory spec for the B18C1/5 and B16A is: Intake: 0.006"-0.007" ------- /15-17 Exhaust: 0.007"-0.008" ------- /17-20 http://www.c-speedracing.com/howto/v...alveadjust.php __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat Son Düzenleyen tyMu; 09-08-2010 21:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
emme 15-17 eksoz 20 olması öneriliyor
edit: tyMu senin verdiğin o değerleri söyleyince ustanın bakışlarını çok merak ediyorum ![]() __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: s40/Leon
|
15-20 belirli aralıklarda sübap ayarı yaptırmanda fayda var..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
yazim yanınada
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
emme 15
egzoz 20 avans 16 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
avansı tabancayla mı ayarlatalım?
burdaki ustalarda avans tabancası bulmak imkansız gibi __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ...
|
o zmn elleme abı sakın yetkılı servıste ıyı bır usta varsa ona ayarlat
...ben ıstanbul zannettım kusurma bakma ben soyledıgım ayarlarla gayet guzel olmustu |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
vti ne
aem cai falan takma derim ısrarla. 2 vti bindim 2 sindede bi halta yaramadı aem v2.geri düşürdü. short ram al.misimoto veya simota al.tampondan delik aç filtrenin ucuna soğuk hava taşı.bundan iyisi yok vti de.en uygun fiyatlı olarak. headers olarak bir çok marka var.bilindik piyasa ürünlerinin dışına çık derim ben.tonla model var.2 marka bellemiş durmuş bir çok insan. subap ayarları sabit bişe değildir. sen evvela açtır ustana baktır. bızıklanmamış ise 15-20 yaptır yok bırkalanmış ise zaten mecbur kalıın derecede yapıcaksın. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
emme 15 egsoz 20 avans 16 veya 17
ayrıca emme 17 egsoz 22 de olabilir en azından ben bu şekillrde deneye deneye kullandım ezber deil denendi onaylandı
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
dostum motor soğukken yaptırmayı unutma
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
muratcan sen rakamları bosver gel bı ergun abı yapsın subap ayarını 5 nasıl bıtıyor gör
![]() hondaya goturmustum bı ara sentıllerı benım kaputun altında unutmuslar ergun abıde sımdı
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
ahaha
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
bunu kullancinin degil ustanin hatirlamasi lazim ayrica bu sicakta vantilator falan olmadan zor sogur
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: RR
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
verilen bilgiler için ç.ok teşekkür ederim arkadaşlar vereilen bilgiler dogrultusunda ayar yaptıracam kamercim senin teklifinide değerlendireyim telefonla ararım seni çok saolun arkadaşlar
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:44 ::::

en azından ben bu şekillrde deneye deneye kullandım ezber deil denendi onaylandı