|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
dbilas flowtec intake manifold
http://www.dbilas.com/dbilas_eng/index.htm polo dahil diğer vw araçlar içinde parçaları var, bu ürün hakkında tecrübesi olan varmıdır? mesela polo için 18 hp verir denmiş, bende derecelinin üzerine kaç hp ekler acaba? illa programlama gerekir mi? gerekirse apexi neo yeter mi? ben fotosunu bulamadım, nasıl birşeydir? flowtec için 699 euro 18 hp yazıyor, tüv onaylı (heralde az ses çıkarıyor ?) bir de multi throttle var, o da 1364 euro, 15 hp yazıyor, nedir farkları, neden diğeri daha ucuz ve daha fazla güç veriyor, bunda tüv yok (acaba daha fazla ses mi? ) not: linkler çalışmıyor, ana sayfaya dönüş yapıyor, orada products (ürünler) den seçim yapılıp görülebiliyor __________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK Son Düzenleyen polo34; 14-08-2010 10:59. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
sadece emme manifoldu degisimi ile 18hp aliyorsa standart manifold dizayni cok kotu olmasi gerekiyor, sadece safc yeterli olmaz bence
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
|
- Inlet manifold: 249.1 euro
- Flowtec inlet manifold: 699 euro - Multi throttle intake: 1364 euro bu üç parçayı ayrı satıyorlar, bunların hepsi aynımıdır, bir tek kelebekle +remap ile birşeyler olur mu? flowtec nasıldır? __________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
hepsi ayrı parça
inlet manifold dediği aslında manifold runnerı üstüne karb. yada throttle body gibi uygulama yapabileceğin tasarım açısından oem ürüne göre dha iyi olduğunu farzettiğimiz ürün flowtech manifoldlar ise anladığım kadarıyla pc üzerinde tasarım yapılarak tasarlanmış daha efektif olması için üretilmiş bir manifold silindirler arası dağııtım daha iyi, kayıplar daha az vs vs gibi özellikleri mevcut multi throttle dediğide her silindir başına bir adet kelebekle kullandığın yani throttle body olarakta geçen ürün kelebek+remap demişsin ama ilk başta motor neden daha fazla hava ihtiyacı duyucak? ne yapıldı kelebek gerekebilecek? bunu düşünmek lazım egzantrikmi takıldı, sıkıştırmamı arttı eğer bu tip modifikasyonlarla beraber yapılacaksa mantıklı bir uygulama bence yoksa sadece kelebek ile birşey beklemeyin __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
|
dereceli egzantrik var, aracın emme manifoldu ile oynamadık, bir burası kaldı
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
o zaman mantıklı olabilir kullanma amacınıza ve maddiyata bağlı olarak flowtech yada tb alabilirsiniz eğer başka bir şey yapmayı düşünmüyorsanız
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: AAA,BUB
|
tek tavsiyem ITB - multi throttle
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
|
ötesi zaten turbo, onunda hakkını verip yapmaya gücüm yetmez, bunlardan birini açıkçası denemek istiyorum, sadece tb için bir güç öngörmemişler ama flowtec için 18 hp gibi bir rakam var, dbilas distribütörü best servis, onlara da danışıcam ...
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ITB de polo için parça varmıdır? google da göremedim, çok ses çıksın istemem
onların fiyatları nasıldır acaba?
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
flowtec inlet manifold ile 18 hp 699 euro diyorlar, multi throttle body ile 15 hp 1364 euro diyorlar, flowtec hem manifold hem de tek girişli genişletilmiş tb midir acaba? 1364 euro benim için fazla bir rakam, 250 euroluk parçadan bir şeyler olsa hemen alıcam, 699 euro'luk parçayı sindirmeye çalışıyorum
![]() bu arada alternatif markalar, buradaki satıcıları vs bilen varsa onlardan da fiyat almak isterim... bu zımbırt flowtec, 699 euro, 18hp ![]() bı zımbırtı multi throttle, 1364 euro, 15hp ![]() not: parçalar temsilidir, benim araç için olan parçaların resmi yok sitede. bu zımbırtı inlet manifold, bu ara parça galiba, tek başına bir işe yaramıyor gibi bana geldi, 250 euro
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK Son Düzenleyen polo34; 14-08-2010 17:23. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
biraz geç de olsa dbilas sitesini keşvetmiş olmak bana memnuniyet verdi
çünkü aracıma uygun birşeylerin olduğunu görmek sevindirdi![]() high performance valves, valve spring sets, camshaft time gears bende colombo bariani dereceli egzantrik ve onno chip var, orjinal motor ekipmanlarıyla dereceliyi kullanıyorum, yukarıdaki üç parçayı taksam birşeyler değişir mi sizce? ikinci durum olarak bu üç parça ile beraber flowtec'i de taksam ne olur? araç orjinalden 75 hp idi, dereceli chiple 95 hp olmuştu, ona göre yazarsanız iyi olur, aracı satmayı düşünmüyorum, çünkü çok masraf ettim, yürüyeni olsun, içi dışı müzik tesisatı vs şu an sorunsuz, şu an 100 hp lik standart araçları sol şeritte rahatça geçiyorum, amacım 125hp'lik standart araçları yakalamak, mahsus yarışmıyorum, eğer yarışırsam geride kalacağım için arabayı direk satarım bir kere bir typer'ın ve mini'nin yıldırım hızıyla gidişini görmüştüm, zaten unutamıyorum kedi fare misali hızlanıp yavaşlıyorlardı ...
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Niçin peki atmosferik uğraşıyorsun. Yok mu hiç yurt dışında bu motora turbo yapanlar. Sizin araçlara Rotrex SC yaptıklarını görmüştüm galiba.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
evet 3 sene önce rotrex sc için yurt dışından 2000 euro+gönderi parası isteniyordu, onlardan aşağıdaki emailleri almıştım
açıkçası bu proje için benim bilgi ve tecrübem yok, elimden tutan biri de yok, bu iş kaça çıkar bilemiyorum, sadece söylenen rakamla kalır mı? kime güvenicem, nasıl olacak? bir ustanın zırt pırt masraf çıktı diyip para istemesine gıcık olurum, 5000 tl de tutar, 7000 tl de tutar lafları bana göre değil, kağıda değişecek parçalar tek tek yazılmalı önceden ne tutacak görmem lazım, rotrex'in adamları burada olsa güvenirdim, al gülüm ver gülüm olur ama uzakta olunca bana zor iş gibi geliyor, dbilas da burada olsa güven verir gerçi bestservis distribütörü var, flowtec için fiyat bekliyorum, umarım netteki fiyatları x2 yapmazlar, en temizi avrupaya gidip yaptırmakta ama yanıma yol iz bilen biri lazım ![]() Dear Selim First, sorry for this late answer. I have been away for some days. For the standard compression I think 0,3 – 0,4 bar will be suitable. There is plenty of space in the engine bay. We have done several installations on the Polo. I don’t know which chip you have, but I think you need some additional fuel. We can also sell you a MF2 mapfuleler, which can control the additional fuelt via an extra injector. Looking forward to hear rom you when you aer back in Istanbul Br CCR-Racing Christian Bech ----------------------------------------------------------------------------- Dear Selim The price for the below mentioned parts excl. camshafts and mf2 fuelmanagement system will be 2000 Euro excl VAT & Freight. Howver 0,5 bar may be a little bit to high on standard compression, but we can deliver another pulley for the supercharger which will adjust the boostpressure. Anyway we can return to this once you are back in Istanbul . Enjoy the rest of your stay in Thailand and good luck with your studies Best regards Christian Bech CCR-Racing By the way – our new homepage will be online next week. The address will be CCR-Racing - Rotrex superchargers Sonuç olarak 75 hp den 120 hp'ye çıkaracaklarını web sitelerinde yazmışlar, ben flowtec ile belki 95 hp den 110 hp'yi yakalarım diye düşünüyorum, arada epey fiyat farkı olacak, flowtec'i 1000 euroya yazılımla mal etsem diğeri 2000 euro+vs 2500 euro tutabilir, işçilikle 3000 euro max olur heralde..ama 95 hp den yine güç 120 hp de mi kalır yoksa 130 hp falan olur mu bilemiyorum, 100hp lik poloyu 170 hp yapan kiti de varmış http://www.rotrex.com/Home/Superchar...3-d6f6abbb1c66 bu da benim araca SC uygulanmış hali http://www.ccr-racing.com/shop/super...t-on-225p.html __________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK Son Düzenleyen polo34; 15-08-2010 20:20. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
10 kg civarındaymış ...Dear Sir, I am from Istanbul Turkey and I have a 2000 model Vw Polo 6n HB 1.6 8v AEE engine coded car. It was 75 hp with the original power, it is 95 hp now. I am willing to buy a Rotrex SC for my car. I want to list my car's performance parts as follows: - Colombo Bariani camshaft: I use it with original engine equipments. - A special chip by a local tuner on a dyno for my car - Simota air filter kit - Splitfire spark plugs and cables - 4-2-1 header from Belgium - Sebring catalytic cancel, middle muffler and last muffler - 1 more larger size (48 mm) exhaust pipes - Aem wideband - Apexi neo I will probably visit Zürich in January 2011. I want to buy it when I am in Europe. I read from internet that its weight is less than 10 kg, so I hope I can carry it in my luggage. I need your guidance at this stage. Can we make a list with prices for my car? You can make the list considering some alternative solutions. I drive my car everyday in a heavy traffic, I want to use it for a long time. For that reason, I do not want to have problems. By the way, I am a researcher dealing with refrigeration in a mechanical engineering department in my country. Therefore, I need discounted reasonable prices from you. Regards, Ahmet Selim DALKILIC __________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
dbilas 640 euro'ya kargo dahil flowtec'i veririm, remap olmadan kullanırsın demişler, flowtec'in ileride yapacağım supercharger'a bir faydası olur mu acaba? 18 hp demişler ama 10 hp remap olmadan alınır mı? almaya niyetim var
ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Keşke bizede böle bi 18 hp lik emme olsa
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bende sıralı lpg de var, umarım sorun çıkarmaz, indirim istedim, bakalım ne olacak, büyük ihtimalle alıyorum
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|