|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mazda 121 bp swap
|
1.8 MOTORLA YENİ DYNO #17 --
Arabayı dynoya çıkardık. Araç 1.3 16valf mazda 121. Araç orjinalde tek nokta enjeksiyonlu 72hp ve 100nm torka sahip. Biz aracı çok nokta enjeksiyona çevirip megasquirt kurduk. Çok nokta manifold 323 1.3 e ait. Ayrıca ateşlemeyi edise çevirdim.Motor 190000km de. Dyno aşağıda. Yorumlarınızı bekliyorum. afr ayarsız gibiydi kendi tablomla ölçtüm ama daha iyi bir ayarla biraz daha verebilir. Aracın çekişi ve ara hızlanması bayağı iyileşti. Komple egzost düşünüyorum. Başka ne yapabiliriz. Egzostu kaçlık yaptırsak? Önümüzdeki aylarda 0.5 bar basan Amr500 supercharger düşücemiz var. Eğri hakkında yorum lazım ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Son Düzenleyen omer_yildir; 15-06-2011 22:33. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
Filtre egzoz ikilisi üstüne biraz daha yazılımla oynayıp 90+lar alınabilir.
Map kendi mapinmi ? EGO correction açıkmı? birde arabanın orjinalinde CKP varmıydı?. bu arada elinize sağlık tekrardan, güzel çıkmış sonuç |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Map kendim yazdım. Ego correction açık. ckp ne olduğunu anlamadım Egzost yapıp tekrar map yazıp ölçücem. Filtre var ama plastik boruyla çok ısınıyor. Şu anda 800kg ve benim mazda2 1.5 den daha hızlı. Son hızda biraz yavaş kalıyor sadece.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
maşallah binmiştim aracına çok güzel yürüyodu ama radara yakalanmıştık ömer
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Hehe hatırladım abi
Harbiden radar yemiştik hemen ödedik de indirimli oldu. Şu anda biraz daha iyi gidiyor.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Tuner studionun Auto VE table özelliğini kullanıyormusun? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Kendinden yoktu. Frezecide 36-1 çark yaptırıp tornada merkezletip krank kasnağına kaynattırdık. Sensör ayağı yapıp monte ettik. Auto ve güzel yapıyor denedim ancak çok fazla stabil tutamıyor. Kendimiz ayarlayınca afr daha stabil oluyor. Auto ve ayarlatıp daha sonra üstünde oynayıca da daha güzel oluyor.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]()
|
Trigger Wheelin balans sorunu oldumu kaynaktan sonra? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Tornacının işciliği iyidi. Birde çarkın dış yüzeyinden alarak kasnağın içine sıkı geçme oturttu. Yani direk punta atmadı. Sıkı geçme yaptı. Egzost olmadğından patırdama fazla anlaşılmıyor. Ama auto ve üstüne mapla oynayınca fena olmuyor. İnanıyorumki deneyimli birisi map yazarsa eğri ve güç daha iyi çıkacaktır.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
eline sağlık yapılmayanı yapmak güzel bir duygu |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
eğri hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
Son Düzenleyen snan1910; 15-06-2011 11:43. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Bu hacimdeki bir araç için elde edilen güç ve eğri bence iyidir.
Map yazmaktaki başarınız ne derecede başarılı bilemiyorum sizden daha iyisini yapabilecek biriyle daha sağlıklı olabilir. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ford
|
20 nm tork artışı atmosferik bir alet için gayet başarılı bir değer.
Güle güle kullanın. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]() |
kazasız belasız tam bir zevk makinesi olmuş
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Uno
|
güle güle kullan ömer
supercharger yapyapyapyapyap
__________________________________ peynir spec |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yaptıklarınızı tebrik ediyorum çoğu kişinin böyle bi araç için uğraşcağını sanmam.güzel dyno eğrisi bu araç için maşallah.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Evet Bp swapdan sonra ilk dyno. Aracın hala eksikleri var. Filtre ve egzost yapılıp avans açılıp tekrardan dynoya çıkacağız. Araç şu anda 820kg. Tüm ayarları sağolsun Erkut abi piston garajda yapıyor. Dyno kağıdı ekiyorum. İlk dyno 1.3 motordu bu dyno ise 1.8 bp
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
yeni dyno günceli
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: loading..
|
çok daha iyi olacak filtre kiti bile yok şuan araçta eksikler var yinede gayet güzel güç verdi
__________________________________ piston garage |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |