|
|
#1 | |||
![]() |
1.6 ies emme manıfoldu(port polish yapıldı), 4-1 dc headers, aem dryflow filtre ve düz borudan sonraki dyno çıktısı
Son Düzenleyen DENON; 25-12-2011 22:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
maşallah maşallah ecuda taktık mı yanyana gideriz artık
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ecu takmadan bıle sana saplarım ama max hp verdıgı yerde lımıtör onun için ecu şart asuhsu
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
haah deneyelim ozaman
kiyat üstünde yere 1.5 hp fazla veriyon benden __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
denemıom meraktan öl bircet
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Maşallah başarılı bir çalışma olmuş düzgün bir Dyno eğrisi var
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
orjinal map ile bu şekilde, ayar falan yok üstler biraz fakir.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
orjinali kaç hp ve nm? dereceli egzantrikle desteklenme imkanı var mı merak ettim...
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
110hp 150nm diye katalog verisi var.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
halıyle , derecelıden zıyade güç bandını d17ecu sayesınde 400 devır falan daha stabıl yukarı taşıyabılırsek ve güzel bır map oluşturursak 130 hp gıbı rakamlar beklıyorum acıkcası |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
dereceli chipsiz tat vermez zaten, iki kere para vermemek için önce dereceli ardından chip de yapabilirsin, emme manifoldu epey katkı sağlamış, bende aracım için bekliyorum
egzoz sistemini neden tork kaybedecek şekilde ayarladın, devir çevirmek mi hoşuna gidiyor
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bızım chip şansımız yok en ıyı ıhtımalle aem ems gıbı üniteler işimize yarar ama bursada buna ayar yapabılecek egzantrık taksan timing yapabilecek adam yok onun için kendi bilgimiz ve yeteneklerımız dahılınde hiç ona buna boyun bükmeden küçük güçlerle mutlu olmaya çalışıyoruz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
benim de chip dediğime bakma öyle veya böyle bir şekilde remap işte
ayrıca bursa istanbul uzak değil, sabah gelsen akşama %100 çıkarsın, forumdan bir sürü kişi hem parça tedarikinde hemde montajında yardımcı olur, bir sürü teşekkür konuları var mesela benim araca apexi neo'yu forumdan ankaradaki arkadaş "boosted_pug" takmıştı, o tarafa yolum düşmüştü, fırsatı değerlendirmiştim, işçiliği, tekniği vs gayet iyiydi, özenerek uğraşmıştı ...
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
haklısın tabıı de bız musaıt olsak yapacak ustalar musaıt olmaz onlar musaıt olur bız olamayız yanı sonuc olark bu işleri yapan insanlarla aynı şehirde değilsen mutlaka sorun cıkar, bır arkadasımın vtec2 sıne ıstanbulda ayar ve timing yapıldı sonrasında sübap sıktı araç kapak söküldü falan tekrar timing yapılması gerekıyor onun için diyorum kı şu bursada adam gıbı araba yapabılecek bır adam yok, butun yapılan araclar istanbula gıdılıp yapılıyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bende avcılarda tanınan eski bir bosch servisi olan bir yerde dyno'ya girmiştim, sonra adamlar bunun sente ayarı bozuk diyip motora girişmişlerdi, işlemleri sonucunda olayı becerememişlerdi, egzozdan siyah duman atıyordu, üstüne üstlük hiç gerekmediği halde dereceli mil için dişli yaptıralım olayına girmişlerdi, haram ettim ne verdiysem ne yapayım
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
istanbulda gözun arkada kalmadan iş yaptırabılecegın yerler zaten belli
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
maşallah.ecu ile tamamlandığında devir biraz daha uzarsa daha güzel veriler elde edilir düşüncesindeyim
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:48 ::::

egzoz sistemini neden tork kaybedecek şekilde ayarladın, devir çevirmek mi hoşuna gidiyor