|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
Araba 1.7. Parçalar hakkında detaylı bilgi bulamadım. Dyno çıktısıda yok. egznatrik ne kullnamışlar bilmiyorum. piston zannedersem özel yapım. 10.8:1 cr. bizim araçlarda 10.4:1 cr. Fakat portları hayvan gibi genişletmişler
yeni yapılmış araba bu sene. hatta ileriki postlarda birisi benim emme manifoldu değişimi konumu paylaşmış.http://www.modifikasi.com/showthread.php?t=172513 __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
bayagı oynamıslar abı ozaman
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
oha 63 hp ha
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
benim megane 1 im de ''110 hp'' 163 hp cıkmıstı dynoda hatta cıktısını hala saklarım
![]() ![]() dyno sorun cıkarmıstır yanlıs hesaplamıstır vardır bir sorun o kadar guc alamassın o arabadan... |
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
HorsePower Standar: 130HP@6500RPM >>> HorsePower Gain: 173,1HP@6500RPM
(Horsepower : +43,1 HP) |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
valla ben 11.7 cr porth polish emme ve egzoz sistemi stage2 egzantrik ve remap ile 140+ iyimser şekilde alınır diyo tahmin ediyorum ama açıkçası bunada pek inanasım gelmedi
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
şu an ben 7200 dönüyorum max hp yi 6300 devirde veriyorum, vites atarkenden neredeyse hiç düşüşe geçmiyor eğri.
ama bu değer biraz uçuk geldi bana
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
43 hp almıştır bence.. zaten orjinali 127 hp...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
neden alamasın 43 hp anlamadım , 200 hp lık tayyarı adamlar atmosferik 370 hp yaptı haberiniz yok heralde harca bak parayı 173 diil 183 bile olur , zaten mıllet şu vtec2 leri küçümseye küçümseye bi kaldı biz inatla uğrasıyoruz bu arabalarla, o aile arabası yürümez denılen vtec2 sadece 4-2-1 hıdır, d17 ecu, emme manıfoldu, düz boruyla stock vtı ın 3 boy gerisinde yürüyor arkadaşlar olmayacak bişey yok
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Daha önce bakmıştık emre yıldırayla birlikte bende baktığımda anladığım kadarıyla kapakta ve pistonlarda ayrıca egz te oynama var beyin ne olduğu belli değil sanırım ama ems var gibime geliyor devir çeviriyordur mutlaka fakat redline yazılmamış.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Misafir
|
en basitinden VTİ kac devir donuyor kac hp uretiyor o guclere ulasabilmesi icin 8000 devrin ustune cıkması lazım... Son Düzenleyen Efkan_Efekan; 07-09-2010 14:45. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
orası ayrı bi çelişki zaten. ben stock iken max gücü 5480 rpm de vermişim misal.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
170 hp de alınmamıs, vtec2 den sadece 43 hp alınmıs buda bana cok cok normal gelio ben emme düz boru fıltre ile 18 aldıysam bolton, 43 hp çok normal bu setup la hocam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:48 ::::

yeni yapılmış araba bu sene. hatta ileriki postlarda birisi benim emme manifoldu değişimi konumu paylaşmış.