|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar amerıcadan dc seramık 4-2-1 headers ve hks tıtanıum egzozum gelıo,vtec II lerın 51 lık orta boruları varmış cat back tarzı bunların bızım araçlar ıçın uygun mu? yoksa duz boru yaptrsak daha ıyı performans verır? 51 lık orta borular krom mu? orta susturucu takabılıomyz o borulara??bı de kat ıptalı olunca ışık yakıo onu nerde sondurebılırz bılgısı olanlar arkadaşlar yardmcı olsun? tşklr..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
51mm paslanmaz krom düz boru yatır kardeşim, kat iptal meselesıne gelınce sensör yanıltıcı bır parca ıle arıza ışıgını yakmıyosun o nasıl bır parca dersen eger tarıf edeyım 40mm boyunda 30 çapında bır demır malzemye bır tarafı erkek dıger tarafı dişi olacak şekilde m18x1.5 diş hatvesınde 15mm si 14 çapında delınerek gerı kalan kısmı 3mm delınerek bır parca yapılacak yanı sensörün okudugu gaz mıktarı düşürülecek bu sebeple arıza yakmayacak hepımızınkı öyle başka sorun olursa cevaplamaya çalışırız
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
kıvrımsız krom düz boru çok güzel oluyor headersta var simota filtre kit alırsan süper olur ben kat iptalinde sorun yaşamadım 1 kere yandı söndürdüm daha hiç yanmadı
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sımota caı gelıo zatn
bırınz bursada bırınz adanada oturuosn sanrm,ıstnbl ıçın egzozcu onerıcek var mı,ıskender ustayı aradk sıra var,1 ay snraya randevu verıo bayrampaşada savaş usta varmış orayı duyan oneren var mı?bı de yanlş hatrlamıosam sıtenızde 51lık krom orta boru satılıktı 50 lıraya ama lınkı bulamadm bulup buraya eklersenız çok sevınırm tşklr.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Ben 2010 yeni civic e kat ıptalı yaptırdım. Sensör girişleri doğru yerinde oldugu ıcın arıza lambası yanmadı fakat, bi kaç saat redline kullanıldıgı zaman sensorden cok fazla hava gectıgı ıcın arıza lambası yanıyor. Akü kutup basını sokup takıyoruz, ısık sonuyor
![]() Gunluk kullanımda kolay kolay lamba yakmaz fakat gezmek amacıyla cıktıgınız bazı zamanlarda cok sıkarsanız yakabılıyor dedıgım gıbı
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
![]() ıskender..
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
vtec2 de en iyi egzoz setup ı. dc 4-2-1 ceramic race headers. zaten dc 4-2-1 de kat. iptal oluyor kendiliğinden ve sensör yanıltıcı üstünde geliyor. sona kadar susturucusuz 51 mm borular. en sona free flow bi egzoz. ben megan racing carbon kullanıyorum silencerlı çok memnunum.
vtec2 de egzantrikli arabada 60 mm denedik catback geri düşürdü arabayı sonrasında 51 lik yaptık aynı ayarla yürümeye başladı. 60 lık falan yapmayı hiç deneme. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
4-2-1 yollattm zatn alt devırler ıçın,sensor olayıda orta susturucu ıle alakalı dıe bılıyorum,orta susturucu olması bı bakıma daha ıyı yanı ben takırmayı duşunuyorum sıkıştırmayı çoğalttığı ıçın? yksa boyle bı gerçek yok mu? HKS nın 51lık egzozunu bulamadk 60lık aldm 51lık boruda sıkıntı yaratmaz sanrm..
sıtenızde 51lık orta boru satan bırı vardı lınkını kaybettm,hatrlayp bulan olursa lutfn eklesn.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: EP squad
|
bazılarıda vtec2 icin 48 lik borunun iyi oldugunu soyluyor.en iyi performansı hangi setup veriyor egzosda bende merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
51lık en ıdealı,48 ufak kalır..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ankarada bı abımz denedı en ıyı sonuç 51den alındı..
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
he benim için alt devir önemli değil sesinde problemi yok ben rolling yaparım diyorsan en iyi setup 4-2-1 ve sona kadar düz boru. bunun haricindeki her egzoz setup ı seni azda olsa üstte geriye düşürür. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
misal ben emrenın gerisine düşüyorum 4-1 dc ile
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
4-2-1 bı vtecle 4-1 drag yaparsa roll yaparsa 4-2-1 1 veya 1.5 boy atıo yanı doğrumu? benm ıçın alt devr bıraz onemlı yanı ısteksz 3000'e kadar sonra bıraz açılma yapıo ama dedgn gıbı en ıdealı 4-2-1 51 komple senın orta boru krom mu?senın borular duz 51 mı? egzoz fıltre ne var? arac dynoya çıktımı?? |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
borular düz 51, filtre aem dryflow, emme manıfoltu d16y4, headers dc 4-1 , hp 125.6 6300 d/d
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
ben headers falan taktığım zamanlarda hep aynı arabayla rolling yapıyordum. farkı orda gördük. zaten 4-1 i 3-4 hafta falan kullandım.
borunun krom olması sadece seste farklılık yaratır krom boruda biraz daha fazla ve yırtıcı bi ses oluyor vtec2 de. bendekiler krom değil şu an. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bence 51 lik boru fazla gelir farukcum 48 lik yapmanı öneririm
ben eski aracımda (1.6 ies) hem 51 lik hemde 48 lik kullandım 48 lik ile 51 lik boru ile ayrı ayrı 48 lik borusu olan ies ile denedim bende 51 lik varken 1 boy 48 lik varken ise başabaş yürümüştük setuplarımız aynıydı 4-2-1 headers cai son susturucu |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:49 ::::

bırınz bursada bırınz adanada oturuosn sanrm,ıstnbl ıçın egzozcu onerıcek var mı,ıskender ustayı aradk sıra var,1 ay snraya randevu verıo