|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Integra Type R
|
Selam arkadaslar Hondan integra Type r imi sattim ve simdide civic Type R almak istiyorum sizce Hp artisi icin Turbosuz ne kadar artis sagliyabilirim!
Benim yapmak istediklerim Kople Egzos, ince kafa contasi, egzantirik ve K-pro beyin kac Hp cikar. Ve ya K20 motordan saglam bir Egzos sistemiyle kac hp cikar? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Satılırmı o araç ya...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Istemeyerek oldu sormayin yaa internete oylesine bir koydum 1 gun sonra ilk gelen bir karmasada aldi gitti maglesef ama saglik olsun bu aralarda ortalik cok oldu integralardan ama ikici arac olarak ilerde bir tane daha alacagim Allah izin verirse! siz civic e ne diyorsunuz arkadaslar ne cikar dediklerimi yaparsam ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Integra type-r'da zaten uygulamistin bunlari ne cikarttiysan bundada hemen hemen aynisini cikartirsin sende az cok ne verecegini biliyo olman lazim integra typerin varsa kullandiysan bi sure sattiysan degil mi..
"komple Egzos, ince kafa contasi, egzantirik ve K-pro beyin" __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC Sİ / AUDİ A3
|
ENGINE:
K20 DC5 ENGINE TODA 2.1 STROKER KIT HIGH COMPRESSION PISTONS SKUNK2 PRO CAMS SKUNK SPEC INJECTORS SKUNK VALVE SPRINGS AND RETAINERS DC SPORTS PROTOTYPE EX MANIFOLD SKUNK 2 70MM EX SYSTEM TENZO HYBRID INTAKE HONDATA K PRO ECU HASPORT MOUNTS, SHAFTS & LOOM SKUNK SPEC INTAKE MANIFOLD J'S THROTTLE BODY TRANSMISSON: DC5 6 SPEED GEARBOX 5.8 FINAL DRIVE SPOON LSD SUSPENSION: KSPORT COILOVERS ENERGY SUSPENSION BUSHING SET SKUNK CAMBER ARMS FRONT+ BACK TANABE STRUT BARS + LOWER BARS + UNDERBRACE SEAM WELDED WHEELS: 15" COMPOMOTIVE CX 205/50/15 TOYO 888 EXTERIOR STYLING: CARBON MUGEN LIP + BONNET TYPE R HEADLAMPS VIS CARBON BOOTLID RED+CLEAR TAILS MUGEN REAR LIP FULL REPAINT IN PORSCHE SEAL GREY INTERIOR: 2 X BLACK RECARO SEATS BACK SEATS RETRIMED IN BLACK DC5 CENTRE CONSOLE PERFORMANCE: POWER: 300 BHP TORQUE: 211ft lb max bunu alırsın aralarından seç begen alıntıdır hiç anlamam type-r dan öle bilgi olsun misali.
Son Düzenleyen ÇAĞAN; 13-09-2010 01:06. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Dün bi 2005 VTEC ES civic'e bindim, gözünü sevem integranın ya.. alakası yok resmen.
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
250 üstü olursun diyolar ama bilmiyorum tam olarak duyduğum öle??
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bence sen o arabayı satmakla hata yapmıssın niye dersen benim replika İntegra Type R
bile 220hp veriyor düzgün bir MAP ayarı olmadan Toros dağlarını andıran Dyno Eğrisi ile ![]() Senin yapmak istediğin uygulamalar ile CTR'dan alacağın güç max 240-250hp.. Senin satmış olduğun integra Type R motoruna yapcağın birkaç uygulama ile 220-230hp olurdun ve neredeyse eşit performanslara sahip olurdun Gelen gideni aratmaz umarım...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CİVİC Sİ / AUDİ A3
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
biz yaptık biseyler k20 ye
11.7 cr piston mugen ince conta bprint stage2 exantrikler yay sapka vs. skunk2 70mm gaz kelebegi hontada emme contası toda headers blue print RBC ''polishli'' emme manifoldu 2.5'' Egzos sistemi hondata k-pro custom cai vs vs hedef gucumuz 270 hp rodaj bitti su an alıstırma asamasındayız eksiklikleri tamamlamaya calısıyoruz sanzımanımız cortladı onu halletcez insallah sonra bi dyno yaparız kısmetse...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
sanırım 9000+ donuyosunuz o pompayla __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:49 ::::

05412424032

alıntıdır hiç anlamam type-r dan öle bilgi olsun misali.

bile 220hp veriyor düzgün bir MAP ayarı olmadan Toros dağlarını andıran Dyno Eğrisi ile