|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hb b16a2
|
şimdi arkadaşlar söyle bi durumda kararsız kaldım filtre için ilk aklımdan geçen v2 oldu tabiki herkes gibi ama yaz kış onu sökmekle takmakla ugraşamam başka bi alternatif olarak kafama short ram apexi power intake geldi güzelce borusu yalıtıldıktan sonra alttan ek bi boru ile soguk taze hava taşımak gibi bi düşünce var aklımda kararsız kaldım fikir almak istedim sizce en dogrusu hangisi olur
vtıda apexi power intake ne kadar iş yapar sizce v2 ye göre ??? ek olarak v2 taktım geriledi arabam diyen kişiler görüyorum okuyorum msjlarını short ram daha güzeldi diyenler oldu sizce en dogrusu nedir bu işin
__________________________________ civic si sold civic vtı sold RPM Race Events http://www.rpmraceevents.com |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Short un bir çok avantaji var eğer ek besleme yaparsan v2 nin alt devir tepkimeleri short kadar iyi olmayacaktır cai olduğundan. Apexi kullanmadım ama aem short kullandım tatminkar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
walla arkadaşım benim kullandıgım simoto dan ben gayet memnunum filitre olarak kanımca yaz kış kullanılabilen bir filitre problemsiz temizlemeside gayet kolay bana göre bunda almanı tavsiye ederim tüv onaylı bir problemde çıkmaz montajıda kolay....bi bak incele derim....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0400996/detay? __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
uğur v1 kullansana.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Uğur konuştuğumuz gibi yap sen gaza bastımı.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
Otomobil: hb b16a2
|
oke abi yine öyle olucak konuştugumuz gibi oda bi ihtimal
__________________________________ civic si sold civic vtı sold RPM Race Events http://www.rpmraceevents.com Son Düzenleyen ugur; 28-09-2010 14:32. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
J's replikası whale penis kitlerden kullanmanı tavsiye ederim.
__________________________________ "Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
v2 kullanıyorum memnunum sonucta vti alt devirde kullanmadığım için v2 de sorun yok amma illa alt devir istersen short ram daha ideal
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jazz
|
aynen fatihin dedigi gibi ugur penis tip kullan aklında kalacagına v2 altdan bir boru ile soguk hava gönderirsen sesi ve performansı seni bayaa bi tatmin edicektir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: dci
|
short-ram al
tampondan hava taşı filtre borusunun gövdesini araya yalıtım malzemeleri yaparak motor bloğundan koru tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
sri yap.
b16 da stock intrnal cai nin faydasını 3 vti mdede görmedim. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
ugur gokhanın elinde v2 var fiyatta cok uygun onla bi gorus derim olmadı short olarak kullanırsın
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
aynen katılıyorum vtı'la altdevirde gazlanmadığına göre v2 daha mantıklı bende kullanıyorum memnunum..yüksek süratlarde ne kadar yalıtım olursa olsun shortram motordaki sıcak havayı çekecektir diye düşünüyorum ...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: MCS r53.
|
valaha bende arkadas gibi kararsiz kaldim . V2 kullanan v2 oneriyor, short ram kullanan shortram I oneriyor. Yapilan aciklamalarinda hepsi mantikli v2 usdevirlerde iyi ,shortram guzel bir yalitimla ustede altada hep dolu kaliyor. Denilenler bunlar . Vala kafam karisti
__________________________________ Bazi amaçlar o kadar degerlidir ki, o yolda maglup olmak bile zafer sayilir |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
kendi şahsıma konuşuyorum şu ana kadar hiç bi denemede vtec altı basmadığım için alt devirlerinde bi önemi yok saygılar.. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:54 ::::

vtıda apexi power intake ne kadar iş yapar sizce v2 ye göre ???