|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
pipercross filtreler nasıldır?
http://urun.gittigidiyor.com/PIPERCR...QQidZZ17135480 focus 2.0 sport trend 'e taksak bir sorun yatırmı. debimetreyi bozuyor falan deniyor. bu konuda fikirlerinizi alayım __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Pipercross markası bilindik kaliteli bir markadır
Hava AKışmetresinin bozulmasına sebep yağlı filtrelerdir ![]() Dryflow filtreler pek sorun yapmaz debimetrene.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben 3 tane pipercross kullandım hepsi bi süre sonra sünger olduğundan yırtılıyo dayanıklı değil
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Bendede venom vardı ama çok memnun kalmadım işin açığı
__________________________________ ....... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
hmm peki kutulu olanı alsam ? oda yırtılırmı acaba ? şuana kadar kullandığım tek marka greendi. green den başka kullanmamış olduğum için diğer markaları pek bilmiyorum. şuan green e okadar para da vermek istemiyorum
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
![]() buna ver memnun olmayan yoktur __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hmmm aslına bakarsan uzatıcak yerim olmadığı için http://www.jsvracing.com/urun_detay.asp?stk_kod=11847 bu linkteki gibi bi filtre lazım + flexi boru lazım. filtrenin ucuna soktuğum
borunun diğer ucuna da benim kutu içi filtrenin kutusuna giren boruyu monte etcem yer sıkıntısı yüzünden böle yapmak zorundayım.sizce bu linkteki filtreyi almaya değer mi ? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota corolla Ae101(Huzur spec)
|
Simota carboncharger önerebilirim size
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
filtreye 250-300 lira ödemek pek istemiyorum açıkcası
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben sorduğumda aemdry iyi demişlerdi.
Sanayi spec al Serdar abi 30TL
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sanayi spec
almiim ya kış gelio boh olmasın araba ha max 100 lira werebilirm
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
3 arabamda pipercross kullandım.Yırtılma dışında 10 numara filtre.Hala rsi'da piper kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
daha önce hondam da kullanmıstım gayet basarılı bır fıltre
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
peki filtre yırtılsa nolur önemli bir sorun teşkil eder mi ?
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
ben kullanıyorum çok memnunum
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
AEM iyidir.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
Bu filtreyi senelerdir kullanıyorum. Yırtılma, deforme olma gibi bir sorun yaşamadım. Temizleyip temizleyip takıyorum aracıma.. Hava beslemesi doğru ve kazanlı tip olduğundan headers ısısından etkilenmeyişi memnun ediyor beni.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bence bu filtreyi gonul rahatliyla alabilirsin harika bi filtredir hem ses ve hem performans degisikligi acisindan oldukca etkileneceksin, ozellikle colair intake kit yaparsan.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|