|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
selam arkadaşlar aracıma artık ufaktan bişeyler yapmak istiyorum atmosferik mod düşünüyorum. günlük kullanımda sıkıntı cıkarmayacak şekilde aşırı bir güç artışı istemiyorum. ne yapabiliriz nerde yaptırabiliriz?
sanayide sırf para kazanmak için iş yapan adamlarla uğraşmak istemiyorum gerçenten iyi birşeyler yapmak için uğraşan tanıdıklarınız varsa onlara yönlendirebilirsiniz. ufak dokunuşlar ile ne yapabiliriz başlangıç olucak bu benim için. cevaplarınızı şu kadar bütçeyle şu kadar güce çıkarsın diye yazarsanız daha açıklayıcı olur. arac e30 "m40b18" 115hp 3.18i 89model üzerinde hiçbir modifiye işlemi yoktur. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
"sanayide sırf para kazanmak için iş yapan adamlarla uğraşmak istemiyorum gerçenten iyi birşeyler yapmak için uğraşan tanıdıklarınız varsa onlara yönlendirebilirsiniz."
bu bölümü kimse yanlış anlamasın sanayide kimseyi tanımam birilerine itafende yazmadım tabiki para kazanıcak insanlar. parasını alıyım gondetıyım mantıgıyla iş yapan insanlardan uzak durmak istiyorum. zaten sanmıyorum siteden birisinin böyle insanlara yönlendireceğini.. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
kardeşim senin motorun üzerinde çalışılabilecek bir araç değil. Yani daha doğrusu tabi sana ne kadar perf yeter onuda bilmiorum. Sadece eksoz, filtre birde yazılımdan başka bişi düşünme derim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
elimde crane marka 260 derece 0 egzantrik ve B.B.R chip var istersen görüşelim
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
m40 motora Custom olarak Turbo yada SC uygulaması yapabilirsin, ama ben önermem... Neden dersen, zaten 171Hp ye kadar kendi makinaları var e30 temel kasası üzerinde... s14 yani m3 motorunu saymıyorum, zaten bulması falan daha zor.
Elindeki araca şanzımanı ve tesisatı ile m20b25 swaplamak bu iki uygulamadan daha ucuza mal olabilir, e36 - e46 yada bu kasaların m3 motorları swaplanabilir. Gene tesisatları ile ancak e30 un kendi motorlarını swaplamaktan daha maliyetli olabilir bazı adaptasyonlar yüzünden. Genel olarak m40 motor modifiye edilebilir ama çok yüksek performans beklmek gereksiz olur. En temiz yöntem swap olur, Ruhsata işletmek vs zor olur, beceremem dersen. Yada ruhsata işletmeden kullanmak isemem, Elindeki araç temiz ise elden çıkartıp, E30 3.25i falan alabilirsin, o motorlar üzerinde oynamak daha kolay olur. Modifiye uğruna birşeyler yapmak istyorsan M40 makina ile pek zaman kaybetme derim, görsel olarak çalış aracına... Ankaradaymışsın zaten, motor konusunda ve modifiye konusunda m20 tercih edersen pek zorluk çekmessin... Kolay Gelsin. __________________________________ commodore 64 Son Düzenleyen Safak; 18-10-2010 13:37. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ya kim e30u atmosferik yüklemişte mutlu olmuş
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Es7 Civic
|
binicen üstüne vurucan çin malı turboyu demi
![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen YuRi; 18-10-2010 13:57. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aynen
![]() m40 için egzantrik var custom bi headers ve egzost yapılır güzel bi filtre birde standoline başka ne yapabilirsinki
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
şafak Allaha büyük konuşmayayım ama kaç zamandır söylüyorum hani binmeye atmosferik araba alsam filtre bile takmam acırım o paraya
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() Yaw zaten tek egzantrikli m40 makinaya çokta birşey harcamak cidden gereksiz olur kanısındayım mikrop için. Yoksa e30 canımız, kanımız, canlı makinamız, maşallahımız... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
orası öyle kanka e30 suz hayat balkonsuz eve benzer
![]() ama para = verimlilik olayına gelince cidden ufacık beygirler için korkunç paralar harcatıyor N/A olayı |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Toprağın bol olsun Alfred Büchi...
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() saglık olsun abi kendimizi başka türlü mutlu ederiz
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
b18e yüklemek pek mantıklı degil bence. Bence yükleyecegin parayla m20b25almak daha mantıklı
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |