|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
uzun zamandır ugrastıgım ve araştırdıgım işi gerçekleştirdim. Ve bir abimizin yanında hep beraber yaptık.
![]() [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs969.snc4/76227_162337267139761_100000904650817_307503_78826 17_n.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
neye göre açıp kapatıyorsunuz cut outu düğmelimi içeriden
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: evo x
|
düğmelisi var kumandalısı var
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Emek vermişsiniz maşallah diyelim. Yalnız bu sistemi orta susturucudan sonra bi 45-60 cm uzunluğunda kadar düz boru bırakılabilirdi tabi stock egsoz sistemi devam ederdi. orta sustucunun çıkışında cut-out takılabilirdi.En azından daha az boru giderdi ağırlık az olurdu.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 16-11-2010 00:26. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
onda pek verim alamıyorsun ve benım ıstedıgım sesı alamıyordum 2. bi görüşü olarak benim aracın son susturucusundan nefret ediyordum heryere carpıyor kocaman bişeydi ondanda kurtuldum ve seste cok güzel videoda ekleyım hatta. birde arabanın gaz yemesi dahada serileşti 1-2 cabucak bitiriyor 3 te daha seri bitiriyor. gerçekten cok memnunm ses performans açısından cok güzel. yanlız şöyle bir durum var 2 ci ufak sessiz susturucu galiba biraz küçük geliyor sesi tam % 100 kesmiyor % 80 -85 gibi bi oranda kesiyor yine hafiften bir ugultu oluyor tabi bu camları kapatınca geçiyor. onada renault 9 son susturucuları ufak ve ses kesmede etkili oldugu için onun yerine bu bahsettigim son susturucudan takmayı düşünüyorum bakalım tam % 100 kesecekmi sesi. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
fıyat nedır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
güzel bir sistem maliyet ne oldu?
birde vanayı kapatınca hissedilir derece kasma oluyormu sanki cıkıs bayagı zorlanıyormus gbi geldi bana __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
mükemmel süper bi sistem
fazladan 15kilo ağırlık yapar ama polislerden güzel bi kurtuluş
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Çok güzel olmuş, elinize sağlık..
QTP sizin yaptığınız sistemin tıpa tıp aynısı hiç bir farkı yoktur Ayrıca arkadaşın söylemeye çalıştığı şeyin de amacını anlamadım, Memnunsanız sorun yok tabii ki
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Toyota corolla Ae101(Huzur spec)
|
Sistem 400TL'ye mal oldu, Son susuturucu hariç
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
Hayırlı olsun Yunus güle güle kullan .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
hayırlı olsun guzel bır sıstem
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
emegınıze saglık.
ben zamanında benzer bırsey yaptırmıstım ısınınca problem yapıp kapanmıyordu sızden prof masallah __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
benım arabada uzun süredir var .swaptan sonra bağlamadık daha tesisatı çekilcek zaman bulamadık. yavuz364 nickli arkdaşın yaptıklarından almıştım. ilk susturucudan sonra direk dışarıya veriyorduk biz gayette güzel. polis arkasını dolaşıyordu arabanın egzoz arıyor
![]() sende bir konu açmıştın ordada yazmıştım sana işini görür belki diye baya soru soruyordun yavuza kendin yapmışşsın demek ki. maşallah çok güzel olmuş ama polisle başın ağrır gibi yine arkada susturucuyu görünce sorun yapabilirler ..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Emeğinize saglık, Birde video olsaydı =)
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
maşallah cok güzel bir sistem herkese lazım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yunusumm Sana Olacak Dedim Ve oldu dimi? tüm yapım aşamasında beraberdim.egzozcumuzun işçiliği gayet güzel.manifolt sonrasında katalizörü iptal ettik onun yerine 1tane tüp susturucu hemen sonrasına biraz daha büyük 51mm performans a yönelik orta susturucu ve düm düz 51mm boru kullandık.araçta vanayı kapattığımızda yani orjinal sisteme geçildiğinde aracı sıkıştırma yada farklı bir sorunla karşılaşmıyoruz.çünkü kullandığımız orjinal susturucuda 51mm.
yunus sesi tam kesmiyor demişsin de sen son susturucuyu nekadar değişirsen değiş bundan iyisi şamda kayısı derim sana.komple düz boru susturucular performansa yönelikken daha ne istiyorsun.hangi polisin dikkatini çekerki o ses.senin duyduğun ses orjinal son susturucudan gelmiyor aslında katalizör felan iptal olduğu için şimdiki tınlamayı duyuyorsunnn __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|